KRAJ BORAVKA U PARTIZANU? Stigao sa oreolom velikog pojačanja, a sada je na izlaznim vratima!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport

odlazak

KRAJ BORAVKA U PARTIZANU? Stigao sa oreolom velikog pojačanja, a sada je na izlaznim vratima!

Čelnici Huventuda žele da u svoje redove dovedu Vladimira Brodzijanskog

Objavljeno: 16:27h

Evropsko košarkaško tržište je i dalje u punom jeku. Timovi još uvek traže pojačanja za svoje timova za odlučujući deo sezone.

Takvo vreme je i u Badaloni, gde čelnici Huventuda na radaru imaju dobro poznato lice za zeleno-crne navijače. Karles Duran je zainteresovan da u svoje redove vrati Vladimira Brodzijanskog, centra koji trenutno nastupa za beogradski Partizan.

Vladimir Brodzijanski je stari poznanik španskih navijača, ali i navijača Huventuda, za koje je već igrao u sezoni 2021-2022.

Vladimir Brodzijanski, Vladimir Brodžijanski
foto: Starsport©

Centar iz Prievidze ostavio je dobar imidž u Badaloni, gde žele da vrate igrača koji bi ojačao unutrašnju liniju sa Anteom Tomićem, Sajmonom Birganderom i Henrijem Elensonom. Kod Željka Obradovića slovački košarkaš nije dobio minute kakvi su se od njega očekivali. Stigao je sa oreolom velikog pojačanje koje bi crno-belima moglo da donese mnogo toga u više segmenata, ali je sve to ostalo samo na papiru. Spekulisalo se o tome da je sa njim potpisan i kratkoročni ugovor, ali situacija još uvek nije baš najjasnija, tako da bi interesovanje Huventuda u ovoj priči moglo da označi kraj boravka Brodzijanskog u crno-belim redovima.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.