ŠARIĆ JE BOLJI OD JOKIĆA, IMA VEĆE SRCE: Kad pročitate šta Hrvati pišu, shvatićete da LJUBOMORA NEMA GRANICE! (VIDEO)
Foto: Reuters/Fonetap

Čemu, ali čemu ovo?

ŠARIĆ JE BOLJI OD JOKIĆA, IMA VEĆE SRCE: Kad pročitate šta Hrvati pišu, shvatićete da LJUBOMORA NEMA GRANICE! (VIDEO)

U autorskom tekstu novinar "Jutarnjeg lista" tvrdi da je hrvatski košarkaš "pun paket", a pitamo se i mi onda šta je naš Nikola?
Objavljeno:

I onda nam dođe ovakav tekst. Tu iz komšiluka, iz Hrvatske, gde novinar "Jutarnjeg lista" bez problema tvrdi da će Dario Šarić uvek biti bolji od Nikole Jokića, doduše kako i sam kaže to je njegovo lično mišljenje, ali...

NIKO NIKADA KAO JOKIĆ: Srbin je ponovo uradio nešto što nikome nije uspelo pre njega! (VIDEO)

foto: Profimedia

Da ne dužimo previše i ne ulazimo u raspravu, dajemo vam na uvid deo teksta, pa sami dajte svoje mišljenje.

- U tom Riju, u tom četvrtfinalu, Dario Šarić je igrao protiv Nikole Jokića. Između ostalih. I nije to dobro izgledalo. Jokić je godinu dana mlađi, ali iako im je menadžer isti, za Jokića je imao drukčije planove. Bez Evrope, odmah NBA. I nakon što je počeo sezonu u Denveru, svoju drugu u NBA, na poziciji krilnog centra i tu beležio lošije nastupe nego je to imao u ruki sezoni, Jokić je promovisan u startnu “peticu” i sada se ruga iz večeri u veče svakom centru koji ga čuva jer je brži i kreativniji od njega. Jokić je u "Medisonu" u noći s petka na subotu ubacio 40.

I dalje ga brane “petice” ili sporije “četvorke”, a ja bih platio da opet pogledam okršaj sa Šarićem. Može na “pet”, može na “četiri”. Može uvek. Može uvek, posebno nakon Rija. Svaku iduću Jokić će igrati protiv čoveka čije je srce veće od svega, od čoveka kome se može dogoditi samo jednom, ali onda sve nauči. I onda sve ispravi. Od čoveka koji će pronaći način. I kad ga niko ne vidi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.