Radonjićeve muke pred početak Kupa Radivoja Koraća!
Foto: Dado Đilas

kadrovski problemi

Radonjićeve muke pred početak Kupa Radivoja Koraća!

Završni turnir koji se održava od 16-19.februara održaće se kao i prethodnih godina u niškoj dvorani "Čair" a prema rečima organizatora interesovanje je veliko, a karte su rasprodate
Objavljeno: 15:46h

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u sredu u jutarnjim časovima u Niš, gde ih od četvrtka očekuje završnica nacionalnog kupa "Radivoja Koraća"

Završni turnir koji se održava od 16-19.februara održaće se kao i prethodnih godina u niškoj dvorani "Čair" a prema rečima organizatora interesovanje je veliko, a karte su rasprodate.

Zbog čega Delije ne bi trebalo da budu zadovoljne što se Kup Radivoja Koraća igra u Nišu? (FOTO)

Trener Dejan Radonjić izvešće ekipu na prvi trening od dolaska iz Skoplja u sredu u popodnevnim časovima, a pred prvi meč sa liderom Košarkaške lige Srbije, ekipom Vršca, prvi trener crveno-belih kaže:

Zvezda ima 2 kandidata za najboljeg defanzivca Evrolige!

- U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi. Čak i da smo kompletni ponašali bi se na isti način u pripremi za ovaj turnir. Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati. Nejt Volters nije teže povređen, ali je njegov nastup neizvestan.. Milko Bjelica će pokušati da počne sa radom, ali da li će i on biti spreman, videćemo. Što se tiče Nemanje Dangubića, detaljnu procenu njegovog zdravtsvenog stanja imaćemo po završetku kupa. Nadam se svakako da će "roviti" i bolesni biti bolje - rekao je trener Crvene zvezde mts.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.