NIKO NEMA REŠENJA ZA DONČIĆA: Slovenac upisao novu sjajnu partiju, Marjanović zaigrao protiv bivšeg tima! (VIDEO)
Luka Dončić, Foto: EPA/Etienne Laurent

nba liga

NIKO NEMA REŠENJA ZA DONČIĆA: Slovenac upisao novu sjajnu partiju, Marjanović zaigrao protiv bivšeg tima! (VIDEO)

Srpski košarkaš postigao je šest poena, imao tri skoka i asistenciju

Objavljeno: 08:02h

Luka Dončić nastavio je da dominira NBA ligom, posle istorijske partije i tripl-dabla sa 60 poena, Hjuston je tek nešto bolje prošao. Dalas je stigao do još jedne pobede (129:114), a Luka je ponovo bio najbolji akter.

Nakon utakmice kakvu NBA liga nikada nije videla, Luka Dončić se u derbiju Teksasa opet poigrao sa Rokitsima. Pre nedelju dana bio je ubedljiv protiv Hjustona, a sada je to potvrdio novim tripl-dabl učinkom, uz 35 postignutih poena, 12 skokova i 13 asistencija.

Sam meč nije imao veliku neivesnost, do poluvremena je Dalas uspeo da stigne na "+14", držao je dugo razliku vrednu pobede, tek u poslednjoj deonici videli smo opuštanje ekipe. Dončić je desnu ruku imao u Kristijanu Vudu koji je ubacio 21 poen, dok je na drugoj strani terena najbolji bio Džejlen Grin sa 23 poena. Boban Marjanović je dobio nešto više od četiri minuta. Za to vreme je postigao šest poena, imao tri skoka i asistenciju.

Oklahoma je pala protiv Šarlota bez našeg Alekseja Pokuševskog kog čeka osam nedelja oporavka, iako je Gildžes Aleksander bio najbolji sa 28 poena. Bol je Hornetsima doneo 27 poena uz 10 skokova i devet asistencija.

Boston je nadigrao Kliperse uz po 29 poena Brauna i Tejtuma, Bruks je dirigovao pobedom Memfisa nad Torontom sa 25 poena i šest asistencija.

Rezultati NBA lige: Šarlot - Oklahoma 121:113 Indijana - Klivlend 135:126 Boston - Los Anđeles Klipers 116:110 Toronto - Memfis 106:119 San Antonio - Njujork 122:115 Dalas - Hjuston 129:114

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.