VEČITI POSLE EVROLIGE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ABA LIGI: Evo gde možete da gledate utakmice Partizana i Zvezde!
Večiti derbi, Foto: Starsport©

važna informacija

VEČITI POSLE EVROLIGE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ABA LIGI: Evo gde možete da gledate utakmice Partizana i Zvezde!

Putuju crno-beli u Laktaše, gde će snage odmeriti sa ovom ekipom Igokee

Objavljeno:

Partizan iza sebe ima veoma uspešnu epizodu u Evroligi, gde su u Turskoj bili bolji od Fenerbahčea, čime su napravili i jedno od najvećih iznenađenja u tekućem kolu ovog takmičenja. Ipak, crno-beli nemaju vremena za odmor, pošto ih novi izazov očekuje već od 18 časova i 30 minuta, gde je protivnik ekipa Igokee u okviru 12. kola ABA lige.

Putuju crno-beli u Laktaše, gde će snage odmeriti sa ovom ekipom, a direktan prenos utakmice je omogućen putem Arena sport 1 Premium kanala.

Imao je Partizan i dosta lošu seriju rezultata iza sebe, vezali su nekoliko poraza, kako u Evroligi, tako i u ABA, ali su se oporavili i u prethodna tri meča znaju samo za pobede, a pala su dva turska velikana - Efes i Fenerbahče, dok su bili bolji i od FMP-a na svom terenu.

Pored njih, Igokea igra po sistemu "toplo-hladno", pa se zbog toga nalazi na 8. mestu u ABA ligi sa skorom od pet pobeda i šest poraza, dok je Partizan trenutno na drugoj poziciji sa devet pobeda i samo dva poraza.

KK Crvena zvezda, KK Partizan
foto: Starsport©

Košarkaši Crvene zvezde podstaknuti odličnim izdanjem protiv Olimpijakosa imaju priliku da nastave odličnu seriju u ABA ligi, gde će im rival u 12. kolu biti ekipa Borca iz Čačka, s početkom od 14 časova i 30 minuta.

Direktan prenos ovog duela možete pratiti na Arena sport 1 Premium kanalu, s nešto neobičnijim uključenjem od 14 časova i 31 minuta.

Zvezda u ovaj meč ulazi puna samopouzdanja, pošto su nedavno u Grčkoj bili bolji od favorizovanog Olimpijakosa sa 90:86, čime su pokazali da je poraz od Olimpije iz Milana ostao negde daleko iza njih. Otkako je stigao Duško Ivanović, Zvezda nema poraz u ABA ligi.

Borac je trenutno poslednjeplasirana ekipa u ABA ligi sa tri pobede i osam poraza, čime imaju identičan skor kao i Mega.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.