Šta je to Džikić imao da kaže posle najvažnijeg poraza u sezoni? (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Veoma smiren!

Šta je to Džikić imao da kaže posle najvažnijeg poraza u sezoni? (VIDEO)

- Nama je nedostajalo žestine u završnici i u reketu. Oni su tu moćniji i kvalitetniji i gradili su igru u odbrani i napadu na tome i to im je davalo rezultata - istakao je trener Partizana
Objavljeno: 23:07h

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić smatra da je njegovoj ekipi na meču protiv Cedevite nedostajalo žestine u završnici i u reketu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Cedevita je bila bolji protivnik. Nama je nedostajalo žestine u završnici i u reketu. Oni su tu moćniji i kvalitetniji i gradili su igru u odbrani i napadu na tome i to im je davalo rezultata. Mi smo za ovakav tip utakmice imali previše izgubljenih lopti, ali idemo dalje. Generalno, zadovoljan sam prvom i poslednjom četvrtinom, a treća i četvrta nisu bile dobre - rekao je Džikić posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su u Zagrebu od Cedevite sa 67:79 (18:16, 12:21, 12:22, 25:20) u derbiju 22. kolu regionalnog takmičenja.

Cedevita preuzela drugo mesto! Kako stvari stoje, sprema nam se Večiti derbi u polufinalu! (VIDEO)

Cedevita je ovom pobedom preuzela drugu poziciju na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 16 pobeda i šest poraza. Isti skor ima i Budućnost na trećem mestu, kao i Partizan koji je porazom u Zagrebu pao na četvrto mesto, pa će se konačan poredak rešiti u preostala četiri kola.

- Dominirali smo celu utakmicu, osim prve četvrtine jer smo imali malo slabiji ulazak koji je bio uslovljen time što smo promašili puno otvorenih šuteva. Od druge četvrtine smo preuzeli kontrolu utakmice - rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Mršić je naveo da je njegova ekipa igrala dobru odbranu do kraja meča, ali da je u drugom poluvremenu imala previše izgubljenih lopti.

- Ovo nam je druga utakmica zaredom gde šuterski nismo bili na nivou, a dobili smo takoreći lako protiv ozbiljne ekipe. Podigli smo odbranu i sada treba da nastavimo tako - dodao je trener Cedevite.

BONUS VIDEO: Merili smo decibele na Večitom košarkaškom derbiju, a ovo je rezultat koji smo dobili!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.