EMBID PREOTIMA MVP TITULU OD JOKIĆA? Kamerunac razbio sa 53 poena, Zajon opet srušio Finiks! (VIDEO)
Žoel Embid zakucava pored Kelija ubrea, Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

nba

EMBID PREOTIMA MVP TITULU OD JOKIĆA? Kamerunac razbio sa 53 poena, Zajon opet srušio Finiks! (VIDEO)

Tim iz Arizone je bio i bez najboljeg igrača, Devina Bukera, i prerpeo četvrti poraz zaredom

Objavljeno:

Prethodno veče u NBA ligi je obeležila nestvarno uzbudljiva završnica meča Atlanta - Čikago, a odigrano je još šest utakmica.

Košarkaši Filadelfije su na domaćem parketu slavili protiv Šarlota sa 131:113, predvođeni strašnim Žoelom Embidom koji je postigao čak 53 poena!

Kamerunac je tako drugi put ove sezone, a četvrti put u karijeri ubacio više od 50 poena. Imao je šut iz igre 20/32, a pogodio je i svih 11 slobodnih bacanja koje je izveo. Imao je i 12 skokova.

Džejms Harden je dodao 19 poena, 16 asistencija i devet skokova za pobednički tim, dok je Tobajas Heris ubacio 14 poena. U redovima Šarlota najbolji su bili Keli Ubre i Teri Rozije sa po 29 poena.

Los Anđeles Lejkers su prekinuli niz od tri poraza, pošto su u gostima bili bolji od Detroita sa 124:117. Najzaslužniji za to bili su Lebron Džejms sa 35 poena i Entoni Dejvis koji je ubacio poen manje uz 15 skokova. U timu Detroita istakao se Bojan Bogdanović sa 38 poena.

U drugom uzastopnom okršaju na istom terenu, Nju Orleans je kao domaćin pobedio Finiks posle produžetka sa 129:124 i tako upisao sedmi trijumf u nizu i ostao na vrhu Zapada.

Zajon Vilijamson, koji je zakucavanjem "vetrenjača" na samo kraju već dobijene utakmice pre dva dana razbesneo goste, ponovo je dao 35 poena i bio najbolji u redovima Pelikana, a pratio ga je Si-Džej MekKolum sa 28.

Na drugoj strani, Diandre Ejton je upisao 28 poena i 12 skokova, ali je ranije morao da završi meč zbog šest ličnih grešaka. Isto se dogodilo i pleju Sansa, Krisu Polu, u produžetku. Tim iz Arizone je bio i bez najboljeg igrača, kapitena Devina Bukera, zbog povrede zadnje lože. Pretrpeli su četvrti poraz zaredom.

Hjuston je na domaćem parketu pobedio Milvoki sa 97:92, Njujork je vezao četvrti trijumf u nizu pošto je bio bolji od Sakramenta sa 112:99, dok je Orlando slavio protiv Toronta sa 111:99.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.