PARTIZAN PRED NOVIM TEŠKIM IZAZOVOM: Obradović SMATRA da tim ima jedan dodatni motiv pred susret u Ljubljani!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

mnogo važan meč!

PARTIZAN PRED NOVIM TEŠKIM IZAZOVOM: Obradović SMATRA da tim ima jedan dodatni motiv pred susret u Ljubljani!

Utakmica je na programu u nedelju od 19 časova

Objavljeno:

U 10. kolu ABA lige, Partizan će u ljubljanskoj hali "Stožice" igrati protiv Cedevita Olimpije.

U dosadašnjem toku regionalnog šampionata, crno-beli imaju učinak od devet pobeda i jednog poraza, dok je tim iz Ljubljane zabeležio šest trijumfa i dva poraza, uz odloženu utakmicu protiv Crvene zvezde

Pred sutrašnji meč, trener Partizana, Željko Obradović je izjavio:

- Imamo iskustvo od prošle godine kada su nas dva puta pobedili, tako da je to samo po sebo dovoljno da pronađemo ekstra motivaciju, a motivacija je ABA liga. Znamo da je utakmica od izuzetne važnosti. Cedevita Olimpija je poslednju utakmicu u Evrokupu odigrala izvanredno, tako da se moramo spremiti na najbolji mogući način - istakao je Obradović.

1 / 5 Foto: Starsport©

Danilo Anđušić je pred duel sa Cedevita Olimpijom poručio:

- Neugodna ekipa koja se sigurno bori za plasman u prva četiri tima ABA lige. Prošle godine je Partizan izgubio dva puta od njih, imaju jako dobreo pojedince, Jogi Ferel na kojeg treba da obratimo posebnu pažnju, isto kao i Alen Omić koji igra sjajnu sezonu. Neće biti nimalo lako, nismo baš u najboljem momentu, pogotovu posle ovakvog derbija ali moramo da se dignemo. Znamo koliko nam je važna ABA liga, da ostvarimo tu pobedu jer sa njom generalno radimo mnogo. Igramo na gostujućem terenu u Ljubljani, moramo da budemo maksimalno skncentrisani da dođemo do pobede i da sa nekom pozitivnom energijom odemo u Lion - naglasio je Anđušić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.