GRCIMA SE KAZNA MOŽE OBITI O GLAVU: Žalili se na Partizan, a EVROLIGA hoće da ih ŽESTOKO udari po džepu!
Duel Partizana i Panatinaikosa, Foto: Starsport©

interesantno

GRCIMA SE KAZNA MOŽE OBITI O GLAVU: Žalili se na Partizan, a EVROLIGA hoće da ih ŽESTOKO udari po džepu!

Janakopulos je na "storijima" objavio epizodu navodnih faulova Lesora

Objavljeno:

Košarkaški klub Panatinaikos nalazi se pod istragom čelnika Evrolige.

Kako prenosi grčka Gazzetta, Evroliga sprovodi disciplinski postupak zbog dešavanja na meču Panatinaikosa i Partizana u šestom kolu Evrolige.

Panatinaikos je na udaru zbog ponašanja navijača, koji su divljali i ubacivali predmete na teren pa pogodili Partizanovog doktora Momu Jakovljevića flašom u leđa.

Kevin Panter je pogodio trojku za 88:78 u korist Partizana na 3:13 do kraja utakmice, što je izazvalo haos među navijačima Panatinaikosa koji su ubacili veliku reklamu u teren i meč je prekinut, pa je usledilo gađanje Partizanove klupe.

KK Partizan, KK Panatinaikos
foto: Starsport©

Punih 10 minuta se košarka nije igrala, a nakon što je Partizan pobedio, iz Panatinaikosa su se pobunili smatravši da su oštećeni uz oštre reči predsednika Dimitrisa Janakopulosa.

- Ovo je jedan od najvećih masakara koji smo doživeli - napisao je grčki biznismen na Instagramu.

Janakopulos je na "storijima" objavio epizodu navodnih faulova Lesora nad Grigonisom, a onda i nekoliko klipova gde su crno-beli navodno pravili greške u koracima.

- Ovo je pljačka našeg vremena, energije i novca. Kradete naše vreme, energiju i novac već 20 godina, ali kada smo vas zamolili da napustimo namešteno takmičenje niste nam dozvolili. Zašto? - dodao je Janakopulos.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.