BRUTALNO JE PRETUKAO I DAVIO, DOBIO ZABRANU PRILASKA... Ona uzela PIŠTOLJ da se sama obračuna s košarkašem! (VIDEO)
Mišel Džonson, Foto: printscreen/instagram/ thechelleyj

povela i decu

BRUTALNO JE PRETUKAO I DAVIO, DOBIO ZABRANU PRILASKA... Ona uzela PIŠTOLJ da se sama obračuna s košarkašem! (VIDEO)

Bridžis je tvrdio da se Šeli Džonson nenajavljena pojavila kroz sporednu kapiju u njegovom dvorištu...

Objavljeno:

Majls Bridžis, bivši košarkaš Šarlot Hornetsa, našao se u novom problemu sa svojom suprugom nakon što je u julu uhapšen u Los Anđelesu zbog nasilja u porodici.

Žena koja je kasnije identifikovana kao njegova supruga Mišel Džonson zatražila je bolničku pomoć nakon što je rasprava prerasla u fizički obračun.

Objavila je potom fotografije koje pokazuju sa kakvim ozbiljnim povredama je završila - potres mozga, fraktura nosa, rebra, brojne modrice...

U priloženom izveštaju lekara stoji i kako je "muški partner" davio dok se nije onesvestila.

Sve se završilo tako što je Bridžis trećeg novembra osuđen na tri godine uslovno i dobio zabranu prilaska Džonsonovoj.

Međutim, sada je isplivao snimak iz oktobra koji posebno čudi jer se na njemu vidi Mišel Šeli Džonson kako sa njihovih dvoje male dece pokušava da provali u Bridžisov stan!

Majls je, međutim, rekao u sudskim dokumentima ove nedelje da ne želi nikakav kontakt sa njom - rekavši da mu nije dozvoljeno da razgovara sa njom zbog sudskih naloga koji su mu dati nakon što je optužen za krivično delo porodičnog nasilja u junu.

Bridžis je tvrdio da se Šeli Džonson nenajavljena pojavila kroz sporednu kapiju u njegovom dvorištu... a zatim, nakon što se on povukao unutra, "nastavila da viče ispred vrata zahtevajući da ih otvorim dok su deca dozivala da ih pustim unutra".

Mišel Džonson, Majls Bridžis
foto: printscreen/instagram/ thechelleyj, Profimedia

Na snimku se vidi da je u jednom trenutku tokom njihovog susreta jedno od dece dalo Mišel pištolj za crevo kojim je ona zatim nekoliko puta udarila u vrata u pokušaju da uđe u stan.

Iznova i iznova, Bridžis se može čuti na snimku kako joj govori da prestane. Na kraju, nakon što nije mogla da uđe, Džonson je ukrala Bridžisovog psa i otišla sa decom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.