ESPRESO IZRAČUNAO: Evo šta Zvezda treba da uradi kako bi se dokopala TOP 8 faze Evrolige! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

DOBRA ŠANSA!

ESPRESO IZRAČUNAO: Evo šta Zvezda treba da uradi kako bi se dokopala TOP 8 faze Evrolige! (VIDEO)

Ako je suditi po papiru, to ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem, ali, sudeći po papiru, Zvezda je pre sezone bila drugi najgori tim elitnog košarkaškog takmičenja... A, vi sami procenite da li se to ispostavilo tačnim
Objavljeno:

Šta je potrebno Zvezdi da bi se domogla Top 8 faze ovogodišnje Evrolige? Naravno, pobede, ali... Malo smo mozgali, kalkulisali i došli do zaključka da to uopšte nije nemoguća misija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crveno-belima je ostalo, kao i drugima, da odigraju još devet utakmica. Može da se konstatuje da Beograđani nemaju neki pretežak raspored! Evo kako on izgleda: CSKA u Moskvi, Galatasaraj kod kuće, Bamberg kod kuće, Real Madrid u gostima, Olimpija Milano u gostima, Olimpijakos kod kuće, Barselona u gostima, Uniks kod kuće, Darušafaka u gostima.

A, njeni direktni konkurenti... Recimo da su to Žalgiris (devet pobeda), Darušafaka (deset pobeda), Efes (deset), Baskonija (12), Panatinaikos (12), koliko ima i srpski šampion. Fener ima dve pobede više i nalazi se na četvrtom mestu, ali teško da će sa njim srpski šampion moći da se takmiči.

Ne pamti se da kad su Delije ovako grmele kada je Zvezda izgubila! (VIDEO)

Međutim, sa ovim timovima hoće. Ako se pogleda sa kim Zvezda igra, može se izvući sledeći zaključak. Galatu i Bamberg kod kuće, Milano u gostima, kao i Olimpijakos i Uniks kod kuće i Darušafaku u gostima, srpski šampion može da pobedi (što ne znači da će se to i dogoditi). To je šest pobeda u najavi (naravno, mnogo lakše reći nego učiniti).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.