JOKIĆ PRVI PUT PRIČAO O EVROBASKETU: Otkrio šta su svi uradili posle poraza od Italije!
Nikola Jokić, Foto: Justin Tafoya / Getty images / Profimedia

nije im bilo lako

JOKIĆ PRVI PUT PRIČAO O EVROBASKETU: Otkrio šta su svi uradili posle poraza od Italije!

Prilagođavamo se jedni drugima

Objavljeno:

Nikola Jokić nije se oglašavao na temu debakla na Evrobasketu otkako se on i desio u septembru u Berlinu.

Po prvi put je nešto o tome rekao posle pobede Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima u noći između srede i četvrtka, budući da je dobio takvo pitanje.

- Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima - izjavio je Jokić.

Podsetimo, Srbija je poražena od Italije u osmini finala Evropskog prvenstva, a važila je za jednog od favorita na prvenstvu.

Entoni Dejvis, Nikola Jokić, Košarka
foto: Credit: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Naravno, govorio je i samoj utakmici protiv Lejkersa. - Ne pričam za medije puno, samo ono što moram. Sjajna utakmica od nas posle poraza od Portlanda gde smo izgubili energiju. Moram da priznam da ovde kad sam ja došao nije bilo toliko publike. Poslednjih četiri ili pet godina se situacija promenila, atmosfera je uvek odlična i svaka im čast na tome - istakao je Jokić i podvukao:

- Prilagođavamo se jedni drugima, ima tu igrača koji se još nisu priključili. Mislim da se i dalje uigravamo. Nekako, kada izgledamo dobro, izgledamo jako dobro, a kada smo loši, onda smo baš loši. Cilj je da budemo dobri. O šampionskoj tituli? Mora mnogo stvari da se poklopi, ne može već sada da kaže. Idemo utakmicu po utakmicu -

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.