HLADAN TUŠ ZA VASU MICIĆA! Srbin briljirao, pa šok - ni Teodosić nije bolje prošao! (VIDEO)
Vasilije Micić, Foto: Starsport©

3. kolo evrolige

HLADAN TUŠ ZA VASU MICIĆA! Srbin briljirao, pa šok - ni Teodosić nije bolje prošao! (VIDEO)

Zanimljiv ishod mečeva u Istanbulu i Kaunasu

Objavljeno: 21:47h

Košarkaši Žalgirisa savladali su Virtus u Kaunasu rezultatom 68:65 u meču trećeg kola Evrolige.

Tim iz Bolonje će imati za čim da žali s obzirom na to da su bili u prednosti tokom većeg dela meča. Imali su čak i plus 12, ali sve se menja u trećoj deonici kada je litvanska ekipa preokrenula i uvela meč u egal.

Uprkos tome, Virtus je vodio od početka poslednje deonice kakvom-takvom prednošću sve dok Ignas Brazdeikis nije pogodio na 13 sekundi do kraja, a potom je sa linije za slobodna bacanja overio pobedu svoje ekipe.

On je ujedno bio i najefikasniji kod Žalgirisa sa 14 poena uz šest skokova i pet asistencija, dok je Rolands Smits dodao 13 poena.

Kod Virtusa se istakao Kajl Vims sa 15 poena i bio je jedini dvocifreni. Srpski košarkaš Miloš Teodosić je za 14 minuta na parketu upisao sedam poena i šest asistencija uz skok.

Košarkaši Valensije savladali su Efes u Istanbulu rezultatom 92.91 u meču trećeg kola Evrolige.

Ekipa Ergina Atamana nije uspela da reši neizvestan duel u svoju korist, uprkos činjenici da je španskog predstavnika šut iz daljine prestao da služi u drugom poluvremenu.

Najefikasniji akter susreta je bio Vasilije Micić sa 22 poena i osam asistencija, dok je Vil Klajburn meč završio sa 18. Na drugoj strani se istakao Bojan Dubljević sa 20 poena i pet skokova, a pomenuti Džons je pored 15 poena imao i osam asistencija.

Bio je ovo drugi poraz za aktuelnog šampiona ove sezone u Evroligi, dok je Valensija upisala prvu pobedu.

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Asvel rezultatom 84:63 u meču trećeg kola Evrolige.

Skoti Vilbekin je dodao 15, Džonatan Motli je imao 13, dok je dvocifren bio i Nik Kalates sa 11 poena i osam asistencija. Srpski košarkaš Marko Gudurić je meč završio sa sedam poena, četiri skoka i tri asistencije.

Kod Asvela je najbolji bio Jusufa Fal sa 17 poena i devet skokova, dok je Nando De Kolo imao 10 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Fenerbahče je tako postao prva ekipa koja je ove sezone stigla do tri pobede.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.