OBRADOVIĆ JEDVA ČEKA OKRŠAJ SA STUDENTSKIM CENTROM: Velika je želja da odigramo dobro, da vidimo reakciju!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

prvi put kod kuće

OBRADOVIĆ JEDVA ČEKA OKRŠAJ SA STUDENTSKIM CENTROM: Velika je želja da odigramo dobro, da vidimo reakciju!

Utakmica Partizan - Studentski centar na programu je sutra od 21.00

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da očekuje reakciju svoje ekipe i da će predstojeći meč protiv Studentskog centra u ABA ligi odigrati maksimalno ozbiljno i sa velikom željom.

- Prvi put u Beogradu pred našim navijačima. Verovatno nešto što je dobro posle četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati posle utakmice koju smo igrali u Evroligi. Treba videti reakciju - rekao je Obradović, prenosi klub.

- Naravno, radili smo skauting Studentskog centra i kao i svaka utakmica u ABA ligi - maksimalno ozbiljno i sa velikom željom da odigramo dobro - poručio je Obradović.

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć posle produžetka od Baskonije u Evroligi, u Beograd su sleteli danas oko 13.00 i odmah su produžili na trening u Beogradskoj areni.

Crno-beli će već sutra u trećem kolu ABA lige dočekati Studentski centar, što će im biti prva utakmica u novoj sezoni pred domaćim navijačima.

- Prva utakmica u Areni, očekujem da dodju navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osete atmosferu kakva je ovde. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako udjemo u meč protiv Studentskog centra - rekao je košarkaš Partizana Tristan Vukčević.

Crno-beli su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dve pobede, dok Studentski centar ima skor 1:1.

Utakmica Partizan - Studentski centar na programu je sutra od 21.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.