NEDOPUSTIVA GREŠKA LEGENDARNOG NBA KOŠARKAŠA: Umesto Jokića, on spomenuo Đokovića, svi su ostali u čudu! (VIDEO)
Garnet pomešao Jokića i Đokovića, Foto: AP

da li je moguće

NEDOPUSTIVA GREŠKA LEGENDARNOG NBA KOŠARKAŠA: Umesto Jokića, on spomenuo Đokovića, svi su ostali u čudu! (VIDEO)

Međutim, toliko se zaneo prilikom hvaljenja visokog igrača da je zamenio aktuelnog MVP-ja

Objavljeno:

Nekadašnji NBA košarkaš Kevin Garnet pohvalno je govorio o Kevonu Luniju, članu Golden Stejt Voriorsa.

Bivši as Bostona je istakao Lunijevu borbenost i neustrašivost kada treba da se izađe na crtu i čuvaju najbolji igrači u ligi.

Međutim, toliko se zaneo prilikom hvaljenja visokog igrača da je zamenio aktuelnog MVP-ja Nikolu Jokića sa Novakom Đokovićem.

- Luni je čvrst. Pašće osam puta, uhvatiti skok, čuvati Entonija Dejvisa, čuva je*enog Đokovića, Embida. Nije ga briga. Ima 25 godina, izgleda kao da su mu 72 - rekao je "Big tiket" u svom podkastu.

Lapsus na stranu, Luni zaista jeste iskoračio u sezoni za nama u niskoj postavi koju neguje trener tima iz San Franciska Stiven Ker. Naročito se istakao u šestoj utakmici polufinala zapadne konferencije protiv Memfisa kada je uhvatio 22 skoka, najviše u istoriji tog tima kada je plej-of u pitanju.

Za svoje napore, Luni je ovog leta nagrađen novim trogodišnjim ugovorom vrednim 22 miliona dolara i u sezoni pred nama će imati pomoć u liku mladog Džejmsa Vajzmena koji će mu skinuti makar deo tereta sa ramena.

Kada je reč o čuvanju Jokića, njih dvojica su do sada igrali 16 puta i Jokić u tim mečevima beleži 19,6 poena uz 10,6 skokova i 6,8 asistencija u proseku. Kada uzmemo samo pet mečeva koja su igrana u plej-ofu u pitanju, Jokić je onda na prosecima od 31 poena, 13,2 skokova i 5,8 asistencija.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.