NAVIJAČI DENVERA SE BOJE ZA JOKIĆA: Ovaj snimak im je sve objasnio! Nagetsi dobili moćne Sanse
Nikola Jokić, Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

start sezone se bliži

NAVIJAČI DENVERA SE BOJE ZA JOKIĆA: Ovaj snimak im je sve objasnio! Nagetsi dobili moćne Sanse

Savladan je još jedan pretendent na visok plasman u Zapadnoj konferenciji NBA lige

Objavljeno: 07:55h

Nikola Jokić je propustio još jedan meč svog Denvera u okviru NBA predsezone, ali su Nagetsi slavili i bez njega.

Savladan je još jedan pretendent na visok plasman u Zapadnoj konferenciji NBA lige, koji ih je počistio sa 4-0 u polufinalu 2020, Finiks - 107:105.

Iš Smit je za tim iz Kolorada postigao 17 poena, Hajlend 16, Brus Braun 12, a Kristijan Braun 11 poena, dok je Diandre Džordan imao 10 skokova.

Kod Sansa je najefikasniji bio Devin Buker sa 20 poena, dok je Diandre Ejton ubacio 19 i uhvatio 11 lopti. Mikel Bridžis je dao 14 poena, a Londejl, Li i Vošington po 10.

Nikola Jokić je po svemu sudeći iz predostrožnosti propustio duel sa Sansima jer je na zagrevanju 15-ak minuta šutirao sa flasterom preko zgloba šake i delovao dobro, pa navijači "Grumenja" ne moraju da brinu uoči starta sezone.

Nekoliko puta je savijao zglob šake, pokazao da i dalje problem postoji, ali je odradio 15-minutno šutersko zagrevanje bez većih problema.

- Koliko ja znam, snimak magnetnom rezonancom nije pokazao ništa ozbiljno. Po onom što je do mene došlo iz Denvera, Nikola je imao zaista dobar dan. Ima dobar pokret ruke, šaka funkcioniše kako treba - izjavio je trener Majkl Meloun nedavno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.