ZVEZDA UDARA NA BUDUĆNOST BEZ DVA VAŽNA IGRAČA! Trener crveno-belih jasan pred VELIKI DERBI!
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ZNAJU SE AMBICIJE

ZVEZDA UDARA NA BUDUĆNOST BEZ DVA VAŽNA IGRAČA! Trener crveno-belih jasan pred VELIKI DERBI!

Jovanović poziva navijače da podrže njegov tim u vrlo važnom meču

Objavljeno: 19:03h

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak ekipu Budućnosti u derbiju 2. kola ABA lige.

Meč koji je od izuzetne važnosti za crveno-bele igra se od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić" a karte za utakmicu nalaze se u prodaji već od četvrtka.

Košarkaši Crvene zvezde nemaju puno vremena za pripremu ove utakmice, samo jedan trening im je na raspolaganju i tek nepuna dva dana da se osveže i pripreme za ekipu Budućnosti čije su ambicije i ove sezone vrlo velike.

Trener crveno-belih Vladimir Jovanović je izneo svoja očekivanja.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su 7 dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića - rekao je trener crveno belih.

Lazarević je pozvao navijače da ih podrže u izuzetno važnom meču.

Stefan Lazarević
Stefan Lazarevićfoto: Starsport©

- Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni - rekao je Lazarević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.