AMERIKANCI UOPŠTE NE POŠTUJU JOKIĆA: Pogledajte šta je jedan novinar rekao za Nikolu! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Starsport©

NEVEROVATNO

AMERIKANCI UOPŠTE NE POŠTUJU JOKIĆA: Pogledajte šta je jedan novinar rekao za Nikolu! (VIDEO)

Mekintajer se nije saglasao sa listom kolege

Objavljeno:

Džejson Mekintajer, novinar televizije Foks, nije bio zadovoljan poslednjim rangiranjem najboljih NBA košarkaša u režiji rivalske kuće – ESPN.

Mekintajer je gostovao u emisiji "The Herd" od Kolina Kauherda i jedna od tema bila je lista ESPN-a, po kojoj je Nikola Jokić drugi najbolji košarkaš u NBA.

- Janis je prvi i to mogu da prihvatim, ali da je Jokić drugi najbolji? Dajte, prestanite - rekao je Mekintajer na početku segmenta.

- Možemo da se saglasimo da je Janis na prvom mestu? - nastavio je Kolin.

- Jedan ili dva - dodao je Mekintajer.

- Dobro, Luka ne igra odbranu... Ljudi će pomisliti da sam lud, ali Lebron kada je zdrav je moj broj dva, Embid mi je tri, a Kari na četvrtom mestu - kazao je Kauherd.

Mekintajer se nije saglasao sa listom kolege, rekavši da Embid ne može nikako ispred Dončića iz razloga što svake godine ima bolju podršku saigrača, a ne može ekipu da dovuče do finala Istoka.

- Durent je previše nisko, na osmom mestu, baš kao i Durent (šesto). Mislim da je Tejtum previsoko (sedmi), takođe i Nikola Jokić je previsoko na listi - rekao je Kolin.

- Ovako, Janis, Lebron, Durent, Luka, Kari, Embid, a ostatak kako hoćete - dodao je Kauherd.

Iako je Nikola Jokić dvostruki MVP zaredom, i dalje ga mnogi ne poštuju, što se vidi i u ovoj konverzaciji između novinara Foks televizije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.