Divac bacio šampiona na kolena i upalio crveni alarm, Vestbrukov 60. tripl-dabl u karijeri! (VIDEO)
Foto: AP

Ludačka noć

Divac bacio šampiona na kolena i upalio crveni alarm, Vestbrukov 60. tripl-dabl u karijeri! (VIDEO)

Kingsi naneli Klivlendu šesti poraz u poslednjih 8 mečeva
Objavljeno: 09:19h

Nije bilo srpskih igrača na parketima NBA lige u noći između srede i četvrtka, jer nisu igrali njihovi timovi, ali daleko od toga da nije bilo uzbuđenja i zanivmljivih rezultata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svakako je prva vest da je Klivlend uspeo da izgubi i šesti meč od poslednjih 8 utakmica. Sakramento je trijumfom u produžetku 116:112, potvrido svima da se šampion nalazi u ozbiljnoj krizi, a to se oslikava i kroz traženje prve zvezde Lebrona Džejmsa da dođe do promena u rosteru.

Aron Aflalo je pogodio trojku na 17,3 sekunde do kraja produžetka kojom je zapečatio sudbinu Kavalirsa u ovom meču. On je postigao 14 poena, a najefikasniji je bio Kazins sa 28 uz 11 skokova i 9 asistencija, dok je Kolison postigao 23.

Kod poraženih Džejms sa novim tripl-dablom, 24 poena, 13 skokova i 11 asistencija bio je najbolji, a ispratili su ga Lav sa 21 i Kajri Irving sa 20 poena.

Za razliku od prvaka, vicešampioni iz Oklenda su se oporavili od šokantnoj poraza u Majamiju u poslednjoj sekundi, te su bez nekih većih problema izašli na kraj sa Šarlotom 113:103.

Durent je dominirao sa 33 poena, pratio ga je Kari sa 28, a tu je bio i Tompson sa 19, dok je Kemba Voker sa 26 poena predvodio Hornetse.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.