OPASNO PO ŽIVOT! Ostoja Mijailović UPOZORAVA - jedan problem je ključan!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

jasno!

OPASNO PO ŽIVOT! Ostoja Mijailović UPOZORAVA - jedan problem je ključan!

Mijailović otkrio sa kakvim problemima se suočava JSD Partizan

Objavljeno:

Novi predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović smatra da su potrebne korenite promene, napominjući da se infrastruktura nalazi u katastrofalnom stanju i da pod hitno treba nešto da se uradi po tom pitanju.

- Stadion i ostali objekti JSD Partizan su do te mere zapušteni da su postali opasni po život korisnika i posetilaca. Pre neki dan sam prolazio pored stadiona, stubovi reflektora su toliko truli… Ne daj bože da taj reflektor padne na nekoga - poručio je Mijailović.

Ostoja je izneo i način na koji može da se reši ovaj problem, napominjući da se dovodi u pitanje licenciranje stadiona za evropska takmičenja od strane UEFA.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Država je u nekoliko navrata rekla da želi da obnovi stadione i Crvene zvezde i Partizana, mislim da je to imovina važna za državu, gde se okupljaju desetine hiljada ljudi. Svi znaju šta su Partizan i Zvezda u Srbiji. Pitanje je godine kada UEFA neće više licencirati naše stadione. Uz razne performanse licenciranje sad prolazi. Veliko je nezadovoljstvo navijača i javnosti, ne želim da idem da rušim upravu kluba. Mi smo došli u društvo da ga stabilizujemo, razgovaraćemo i sa fudbalskim klubom, da vidimo šta možemo da uradimo sa stadionom.

Mijailović je demantovao glasine da želi da preuzme fudbalski klub.

Ostoja Mijailović, Milorad Vučelić
foto: Espreso

- Svi klubovi su pod jurisdikcijom sportskog društva, onaj ko upravlja društvom može da kontroliše sve klubove, menja uprave. Ja nisam došao u sportsko društvo da bih se bilo kome svetio. Ko radi za Partizan, nema strah od mene. Da li ja mogu da ih smenim, mogu, ali neka se bore ti ljudi da osvoje neke trofeje. Fudbalski klub ima upavu koja je izabrana kako god je izabrana. Nisam razmišljao da li je treba menjati, o tome ćemo razgovarati, zvaću Vučelića i razgovaraću sa njim, to je u interesu Partizana - zaključio je Mijailović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.