SRAMAN POTEZ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO U FINALU: Ironični aplauz za sudije, a potom SNAŽAN UDARAC U ZADNJICU! VIDEO
Toma Ertel, Foto: Twitter/ Jarkko Ala-Huikku

odjeci evropskog prvenstva

SRAMAN POTEZ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO U FINALU: Ironični aplauz za sudije, a potom SNAŽAN UDARAC U ZADNJICU! VIDEO

Trikolori se nisu proslavili u fer-pleju na tek završenom EP

Objavljeno:

Odjeci tek završenog Evrobasketa još su snažni. U nedeljnom finalu 41. šampionata Evrope u Berlinu Španija je savladala Francusku 88:76 i tako postala najtrofejnija selekcija na prvenstvima Starog kontinenta sa četri osvojene zlatne medalje.

Ipak, ovaj Evrobasket neće se pamtiti samo po tome. Već je mnogo toga prethodnih 20-ak dana ispričano na račun kvaliteta suđenja, koji objektivno nije pratio igrački kvalitet na turniru koji je po mišljenju mnogih bio najbolji u istoriji.

ODUŠEVIĆE VAS - BODIROGA OTKRIO TAJNU: Gest Divca kojim je motivisao tim da se ZAGAZE AMERI U INDIJANAPOLISU!

Ta činjenica, međutim, nikako ne može da bude opravdanje pojedincima iz Francuske reprezentacije, koji su sa dva skandalozna poteza podjednako obeležili šampionat Evrope.

Podsetimo, najpre je selektor Vensan Kole u dramatičnom finišu meča sa Slovenijom, koji je njegova selekcija na kraju izgubila, nezadovoljan jednom sudijskom odlukom arbitru koji je protrčavao pored njega u punom sprintu napravio „kragnu“, da bi se sinoć obrukao i Tomas Ertel.

ČETVRO ZLATO: Prestigao našeg velikana, ispred njega samo još Sovjet

Iskusni plejmejker je napravio je potez u samoj završnici finala koji je mnogima promakao. Takođe „isprovociran“ pojedinim odlukama arbitara, Ertel je sebi dozvolio da jednog od arbitara, pored ironičnih aplauza, „počasti“ i udaranjem po zadnjici…

Espreso/24sedam


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.