Radonjić rekao šta je Zvezdi potrebno za još jedan podvig u manje od 48 sati! (FOTO)
Foto: Fonet

RADONJIZAM NA NIVOU

Radonjić rekao šta je Zvezdi potrebno za još jedan podvig u manje od 48 sati! (FOTO)

Pokušaćemo da se spremimio što bolje, znamo da neće biti nimalo lako, ali iscedićemo i poslednji atom snage da budemo bolji - rekao je između ostalog strateg crveno-belih
Objavljeno:

Umesto da odmaraju, Zvezdini košarkaši su morali ovako da se ZLOPATE! (FOTO)

Trener beogradskog tima rekao je da će zdravstvenu situaciju u ekipi znati tek posle sutrašnjeg treniga. Upitan o Nemanji Dangubiću, Radonjić je rekao da će se njegova situacija znati tek posle narednih pregleda, za nekoliko dana, ali da može da se desi da se na teren vrati i ranije od predvidjenog roka.

Zbog Šešeljeve izjave o Zvezdi posle Baskonije, Delije se valjaju od smeha! (FOTO)

- Važno je da je zdrav i da se vrati u tim pošto smo prošli manje od polovine puta do kraja sezone i toga moramo da budemo svesni. A što se tiče uigravanja Diona Tompsona, sve ide u dobrom pravcu - naveo je Radonjić.

Govoreći o višestrukom prvaku Evrope Panatinaikosu, on je rekao da je to iskusna i kvalitetna ekipa sa visokim ambicijama i da je to pokazala u pobedi u medjusobnom duelu u Atini.

foto: Saša Pavlić Koky

TOP 8 deluje nikad bliže, ali je GOLGOTA pred Crvenom zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

- Sada su im došli neki igrači, a neki su se oporavili od povreda, a vodi ih dobar trener. Upoznati smo sa njihovim kvalitetom, to je čvrsta ekipa koja igra dobru odbranu i napad - dodao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.