RADULJICA OTKRIO ŠOKANTNE STVARI: "Prijatelji su govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put!"
Miroslav Raduljica, za Srbiju je imao odličan ućinak, Foto: Starsport©

SVE JE POJASNIO

RADULJICA OTKRIO ŠOKANTNE STVARI: "Prijatelji su govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put!"

Povela se priča i da je zbog avanture po Americi odlučio da odbije ponude

Objavljeno:

U igri gluvih telefona izjava člana YU grupe Žike Jelića o ideji da sa prijateljima, među kojima je i Miroslav Raduljica, krene u vožnju motorima po Americi, stvorila je pogrešnu sliku.

Navela javnost da pomisli kako bi osvajač tri srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije radije otišao na avanturu, nego prihvatio ponudu iz Evrolige za nastavak karijere.

RADULJICA ODBIO ZVEZDU DA BI VOZIO KAMION! Ovo je nešto najluđe što ćete čuti!

Povrh svega, povela se priča i da je zbog avanture po Americi odlučio da odbije ponude Crvene zvezde i Partizana.

"Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine toliko, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred takvih ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio".

Košarkaška reprezentacija Srbije, Miroslav Raduljica
foto: Dado Đilas

Miroslav Raduljica dao je reč Mozzarsportu i pojasnio famoznu situaciju oko njegovog odlaska:

“Izjavljivao sam i ranije da ću kad završim karijeru motorom otići na “Rutu 66”. Ideja sa Žikom Jelićem i Boškom Čukićem koji organizuje put, sigurno je došla kao nešto što bih ja radio. Samo je pitanje da li će to biti u mojoj pauzi? Ukoliko oni budu išli tokom moje sezone, kao recimo sada ili na proleće, sigurno neću moći da idem. Ukoliko bude u vreme mog odmora, naravno da je to moja želja i ne vidim ništa loše u tome. Taj put će se definitivno dogoditi, u kojoj konstalaciji i kada to ne mogu da znam. Sigurno da ga neću staviti ispred svoje karijere, koja nije još završena”, jasan je Miroslav Raduljica.

OŽENIO SE MIROSLAV RADULJICA! Kum bivši košarkaš Zvezde, a venčao ga Bikovićev brat! (FOTO)

Jedno je kristalno jasno – o kraju karijere ne razmišlja.

“Treniram svakodnevno, više nego ikad. Znojim se da bi ostao u formi i da bi iskoristio ponudu koja će da dođe ili je možda već tu. Ne da se trudim, nego nikada nisam bio u boljoj formi. Možda zbog godina i iskustva, toga što sam dosta zreliji, spremniji za neke nove izazove. Ne sećam se da sam ovoliko trenirao ni kada sam imao 20 godina. Mislim da sam sada u boljoj formi nego kada sam bio daleko mlađi. Čekam da se pojavi nešto. Nisam izbirljiv, niti je u pitanju visina ugovora. Čekam pravu priliku koja će biti dostojna mojih godina, iskustva i nečega što želim u životu.”, zaključio je Miroslav Raduljica u razgovoru za Mozzart Sport.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.