NEDOVIĆ NE PUTUJE SA EKIPOM! Zvezdu u Turskoj očekuje JAK pripremni turnir!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda

DOBAR IZAZOV!

NEDOVIĆ NE PUTUJE SA EKIPOM! Zvezdu u Turskoj očekuje JAK pripremni turnir!

Prvi rival je tim Monaka

Objavljeno: 16:15h

Košarkaši Crvene zvezde putuju u utorak u popodnevnim časovima u Tursku gde će od 14-18. septembra učestvovati na izuzetno jakom pripremnom turniru na kome će startovati već u sredu.

Prvi meč na turniru u Antaliji biće ujedno i prva „evroligaška“ provera crveno – beli se sastaju sa ekipom Monaka u sredu od 19 časova.

Drugi pripremni meč na turniru ekipu Crvene zvezde očekuje dva dana kasnije, a treći u nedelju 18.09.

Podsetimo, Crvena zvezda je u prva dva meča zabeležila dve pobede na zatvorenim trening utakmicama u Beogradu.

KK Crvena zvezda, Ognjen Dobrić, Košarka
foto: KK Crvena zvezda

Ekipa je u međuvremenu svakodnevno trenirala dva puta dnevno u Beogradu, a ono što posebno raduje trenera Vladu Jovanovića je činjenica da će na turniru u Turskoj imati na raspolaganju gotovo sve igrače (osim Nemanje Nedovića):

- Očekuje nas put i turnir u Antaliji, sigurno i tri dobre provere na turniru, počev od ekipe Monaka koja je Evroligaš,. Rezultat zaista nije u prvom planu, već želimo da petodnevni boravak u Antaliji maksimalno iskoristimo. Osim utakmica koje će nam značiti, ovaj turnir iskoristićemo na najbolji mogući način, za uigravanje i poboljšanja. Ono što me posebno raduje je da su svi igrači zdravi i da ćemo osim Nedovića biti gotovo kompletni u Turskoj - rekao je trener crveno-belih pred put u Tursku.

Nakon turnira u Antaliji, košarkaši Crvene zvezde učestvovaće i na turniru na Kipru (Nikozija) gde 23 i 24. septembra igrati protiv Peristerija i Olimpijakosa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.