OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Evo koje su prve reči predsednika KK Partizan, posle skandala na skupštini!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

imao je svašta da kaže

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Evo koje su prve reči predsednika KK Partizan, posle skandala na skupštini!

Želim da vratimo radnu atmosferu u sve prostorije

Objavljeno:

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, izabran je u prostorijama teniskog kluba za novog predsednika JSD Partizan.

Mijailović je, nakon što pojedinim delegatima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju sednici skupštine, odlučio da ode i u prostorijama teniskog kluba se obrati javnosti.

Isto će učiniti i Milorad Vučelić od 20.00 časova."Nisam se na ovaj korak odlučio zato što sam dokon, već mi se dosta predstavnika klubova obratilo sa željom da se priključe vozu u dobroj organizaciji poput košarkaškog kluba Partizan. Kada sam preuzeo košarkašku sekciju, klub je bio u velikim problemima, kao i mnogi klubovi unutar JSD danas. Posle šest godina igramo Evroligu i ja taj uspešan model želim da prenesem unutar svih klubova unutar JSD.

Nikome nisam obećao da ću ja kao predsednik JSD obezbediti kompletne budžete, ali sam prepoznao želju i volju u svima vama da razvijate vaše sekcije. Obećao sam redovne sastanke, da ćemo tražiti sponzore, radićemo na tome da država uloži novac u stadion i komplekse oko njega. Mora da se radi i rezultati će doći. Mogu da obećam da će biti barem sto puta bolje nego danas.

U prošlosti sam pomagao rukometni klub, ženski košarkaški klub, vaterpolo klub...Želim da unutar naše porodice klubovi napreduju iz dana u dan.

Želim da vratimo radnu atmosferu u sve prostorije. Baviću se svim klubovima koje predstavljate. Sportsko društvo Partizan je jedno od najtrofejnijih u Evropi, a skupštinu nije održalo pet i po godina.

Čim završimo pravne formalnosti, pozvaću Milorada Vučelića da vidimo šta možemo da uradimo za taj klub. Mi fudbalski klub ne izostavljamo iz naše porodice. Nemam nameru da vodim fudbalski klub, nisam lud da napuštam klub koji sam gradio šest godina da bih otišao u klub koji duguje koliko duguje.

Ako ne budem radio prema vašim očekivanjima, sazovite skupštinu i smenite me.

Rekao sam vam da će se desiti ovakav scenario, da nisam sazvao skupštinu, ne bi se sazvala nikad."

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.