DOBRA PROVERA! Košarkašice Srbije ubedljive protiv Portorika! (FOTO)
Detalj sa prijateljske utakmice Srbija - Portoriko, Foto: kss.rs

MEČ JE BIO ZATVRORENOG TIPA!

DOBRA PROVERA! Košarkašice Srbije ubedljive protiv Portorika! (FOTO)

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Jovana Nogić sa 26 poena

Objavljeno: 18:00h

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je novu pobedu u prijateljskoj utakmici koju je odigrala u novobeogradskoj Hali sportova Ranko Žeravica protiv selekcije Portorika sa 96:76 (25:24, 20:12, 17:18, 34:22).

Meč je bio zatvorenog tipa, bez prisustva gledalaca. Izabranice Marine Maljković od početka su kontrolisale tempo ove utakmice, da bi u poslednjoj četvrtini dobrom igrom u napadu osigurale ubedljiv trijumf.

Srbija je bila bolja u skoku (34 – 27), imala je manje prodatih lopti (29-34) i bolju realizaciju šuta za jedan i za tri poena.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije
foto: kss.rs

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Jovana Nogić sa 26 poena (6-8 za tri poena). Katarina Zec je zabeležila 17 poena (4-6 za tri poena), dok je Ivana Raca imala 15 poena, 5 asistencija i 4 skoka. Ivana Katanić je imala šest ukradenih lopti. U gostujućoj ekipi Tajra Melendes je imala 18 poena, a dvocifrene su bile još i Pamela Rosado sa 11, odnosno Mia Holingshed sa 10 poena uz čak devet prodatih lopti.

Naredni prijateljski meč, takođe zatvorenog tipa, Srbija će odigrati ove nedelje u Hali sportova Ranko Žeravica protiv Kine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.