APEL SVIMA: Pomozite bivšem igraču Partizana da se operiše u inostranstvu!
Foto: Saša Pavlić Koky

SVI!!!

APEL SVIMA: Pomozite bivšem igraču Partizana da se operiše u inostranstvu!

Pozivamo vas da dođete u što većem broju, pomognete Slađanu da nakon brojnih pobjeda na parketu upiše još jednu, životnu, pobedu - ističe se u saopštenju Slobode
Objavljeno:

Slađan Stojković, nekadašnji košarkaš beogradskog Radničkog, Partizana, Zdravlja, Polonije, Sopronija, Nikozije i tuzlanske Slobode, u kojoj je završio karijeru u 42. godini, boluje od teške bolesti i neophodna su mu sredstva za operaciju u inostrantsvu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Slađan Stojković, legendarni košarkaš Sloboda Dite i jedan od najboljih strelaca u istoriji kluba treba našu pomoć. Slađan je oboleo od teške bolesti i potrebna su mu sredstva za operaciju u inostranstvu.

Skupština OKK Sloboda Tuzla je odlučila sav prihod od prodaje ulaznica sa utakmice 10. kola "Lige 10", koju Sloboda i Mladost igraju u subotu 21. januara sa početkom u 19:30h u Velikoj dvorani Mejdana, uplatiti za lečenje Stojkovića.

Pozivamo vas da dođete u što većem broju, pomognete Slađanu da nakon brojnih pobjeda na parketu upiše još jednu, životnu, pobedu - ističe se u saopštenju Slobode.

Slađanu je moguće pomoći i uplatama na:

BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd

SWIFT: DBDBRSBG

SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd

IBAN: RS35160513020226895061

(Espreso.co.rs / OKK Sloboda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.