"BEJBI ŠEK" DOŠAO JE U ZVEZDU GSP-OM SA SKORO 200 KILA! Sada se opet pojavio, SVI GA ISMEJAVALI! (VIDEO)
Bio je počastvovan gost na meču Belgija Grčka, Foto: Printscreen/twitter/@BasketNews_com

MALI O'NIL!

"BEJBI ŠEK" DOŠAO JE U ZVEZDU GSP-OM SA SKORO 200 KILA! Sada se opet pojavio, SVI GA ISMEJAVALI! (VIDEO)

Dres crveno-belih nosio je svega desetak utakmica

Objavljeno:

Grčki košarkaši savladali su u paklu OAKA arene Belgijance i tako se dodatno približili plasmanu na Svetsko prvenstvo u košarci.

Navijači iz Grčke oborili su rekord kvalifikacija po poseti, koji je pre nekoliko dana postavljen u Beogradu upravo na meču Srbija - Grčka, a doprinos rekordu dao je i legendarni bivši centar grčke reprezentacije,Sofoklis Skorcijanitis.

'BEJBI ŠEK' U PENZIJI: Iz bogate karijere, Skorcanitis će sem trofeja pamtiti i LUDI DOČEK navijača Zvezde! (VIDEO)

"Bejbi Šek", kako zovu Sofoa, oduševio je halu kada se pojavio na parketu kao specijalni gost, kada je i prikazan na video-bimu u hali.

Skorcijanitis je tokom 20 godina karijere igrao za Iraklis, Kantu, Aris, Olimpijakos, Makabi, Panatinaikos, Crvenu zvezdu, PAOK, Trikalu i Jonikos.

Njegov dolazak u Zvezdu bio je u to vreme prava bomba, iako je već bio na zalasku karijere. U Zvezdi nije ostavio ozbiljniji trag i posle svega desetak utakmica ugovor sa njim je raskinut.

Sofoklis Skorcanitis
foto: Starsport©

On je tokom čitave karijere "kuburio" sa kilažom, a to je bilo evidentno i kada je stigao u Zvezdu. Ostaće upamćeno i kakav je spektakl priređen kada je stigao na aerodrom, kada je dovezen gradskim prevozom do prostorija kluba, u kojem mu je napravljeno iznenađenje sa velikim brojem navijača Zvezde koji su iznenada počeli da pevaju.

Sofo se penzionisao 2020. godine, a očigledno da tek pozavršetku karijere uživa u hrani, pa se tako i dodatno ugojio. Ako je tokom karijere imao između 150 i 170 kilograma, sudeći po novom snimku iz OAKA arene, deluje da sada lagano premašuje 200 kilograma.

Prisetite se i legendarne akcije Zvezde kada je Skorcijanitis posle sletanja na aerodrom išao GSP-om da potpiše ugovor sa novim klubom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.