IKARDI MOŽE DA ISPUNI VANDIN SAN: Sunce, more, a tu je i Liga šampiona!
Mauro i Vanda, Foto: AP/Antonio Calanni

videćemo šta će biti

IKARDI MOŽE DA ISPUNI VANDIN SAN: Sunce, more, a tu je i Liga šampiona!

Ikardi kome ugovor sa klubom ističe za dve godine još uvek nije odigrao zvaničan meč u dresu PSŽ-a

Objavljeno:

Budućnost Maura Ikardija i dalje je neizvesna. Iako je argentinski napadač više puta izjavljivao kako želi da ostane u Pari Sen Žermenu, francuski gigant na sve načine pokušava da ga se otarasi.

Ikardi je ne tako davno odbio da pređe u Moncu, a španski mediji prenose da uprava PSŽ-a sada želi da ga ponudi Sevilji.

Međutim, potencijalni transfer koči sam Ikardi koji u Parizu ima zaradu od 10 miliona evra i navodno ne namerava da prihvati smanjenje plate kako bi prešao u bilo koji drugi klub.

Uprkos tome što je Argentinac uporan u nameri da ostane u klubu, trener svetaca Kristof Galtije pokazao šta misli o njegovom ostanku time što ga je poslao da trenira sa drugim timom. U toj ekipi nalaze se pre svega talentovani igrači iz mlađih kategorija, kao i igrači koji se nalaze na transfer listi.

Mauro Ikardi
foto: Profimedia

Ikardi kome ugovor sa klubom ističe za dve godine još uvek nije odigrao zvaničan meč u dresu PSŽ-a.

S obzirom na to da se Sevilja kvalifikovala za grupnu fazu Lige šampiona, mogao bi da razmisli da li želi da u tom takmičenju presedi na klupi u trenutnom klubu ili bude na terenu u timu u kojem će sigurno dobiti veću šansu.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.