SIN ČUVENE NBA ZVEZDE HTEO DA PROMENI POL: Ovako izgleda danas (FOTO)
Medžik Džonson i sin I-Džej, Foto: Profimedia

nije za osetljive

SIN ČUVENE NBA ZVEZDE HTEO DA PROMENI POL: Ovako izgleda danas (FOTO)

Godine 2014. operisao je želudac i naglo smršao čak 90 kilograma, nakon čega je počeo ponosno da pokazuje svoje telo

Objavljeno:

I-Džej Džonson, sin NBA legende Irvina 'Medžika' Džonsona, nije pošao stopama svog slavnog oca. Naprotiv.

I-Džej je poznat po svom femininom i androgenom izgledu i oblačenju, a dugo je čak želeo da promeni pol, međutim od toga je odustao. Možda bolje da nije...

Naime, Džonson je snimljen na Mikonosu gde je na letovanju sa prijateljima, a njegov stajling nije mogao da prođe nezapaženo. Zlatni bikini, žute pantalone, sandale sa visokom potpeticom i Dior tašnica o kojoj maštaju mnoge žene bili su deo njegovog stajlinga.

I Džej Džonson, I-Džej Džonson
foto: Profimedia

- Volim sebe takvog kakvog jesam. Srećan sam i zadovoljan sobom. Uvek sam govorio ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto da preduzme po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kom treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto odsto. Osećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje telo - rekao je svojevremeno.

I-Džej (EJ) je inače bio zvezda rijalitija - čega drugog - "Bogata deca Beverli Hilsa (“Rich Kids of Beverly Hills”) koji se emitovao nekoliko sezona.

I Džej Džonson
foto: EPA/Nina Prommer

Godine 2014. operisao je želudac i naglo smršao, nakon čega je počeo ponosno da pokazuje svoje telo. Kako su strani mediji pisali, smršao je čak 90 kilograma.

Medžik je sigurno vrlo ponosan...

Medžik Džonson
foto: AP

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.