TEODOSIĆ ZAKUVAO, KRSTIĆ POTEGAO STOLICU! Nisu Srbi i Grci uvek braća - svi pamte BRUKU u Atini
Nenad Krstić, Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzi223

brutalna tuča

TEODOSIĆ ZAKUVAO, KRSTIĆ POTEGAO STOLICU! Nisu Srbi i Grci uvek braća - svi pamte BRUKU u Atini

Grk napustio parket okrvavljen

Objavljeno: 14:44h

Košarkaški dueli Srbije i Grčke po pravilu izazivaju veliku euforiju kod navijača, a uprkos bratskom odnosu dve zemlje zna da bude poprilično veliki pritisak i tenzija.

Uskoro ćemo na delu videti ove dve selekcije u Beogradu u okršaju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tačno pre 12 godina se dogodio veliki incident.

Košarkaški turnir "Akropolis kup" 2010. godine nije ni jednima ni drugima ostao u lepom sećanju.

Prijateljski meč u Atini završen je opštom tučom između igrača Srbije i Grčke dva minuta pre kraja njihovog međusobnog susreta u trećem kolu.

Najgore je prošao Janis Burusis, koga je kapiten "orlova" Nenad Krstić udario stolicom po glavi. U trenutku prekida domaća selekcija vodila je sa 74:73.

Incident je počeo krajnje bezazleno posle pokušaja Focisa da postigne trojku, ali ga je Teodosić tom prilikom faulirao, dodirnuvši ga po ruci tokom skoka. Iako je plejmejker "orloa" pokušao da objasni rivalu da namere da ga faulira nije bilo, Focis mu se "uneo u lice i odgurnuo ga što je bio povod za masovnu tuču. Sukobili su se Kešelj i Carcaris, a gorostasni Skorcijanitis je razgrtao sve pred sobom želeći da zada što više udaraca reprezentativcima Srbije koji su se našli na parketu. Tada se umešao i kapiten Srbije Krstić, nekoliko puta je sa leđa udario grčkog centra u glavu. Njihov duel pokušali su da razdvoje Rašić i Burusis, koji nije ni igrao na ovom meču. U opštem metežu Krstić je stolicom udario u glavu Burusisa koji je okrvavljen izašao sa parketa.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.