PEŠIĆ TRLJA RUKE: Kao kec na veliku desetku, baš su nam potrebne!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

idealno

PEŠIĆ TRLJA RUKE: Kao kec na veliku desetku, baš su nam potrebne!

Košarkaška reprezentacija Srbije se posle Ljubljane seli u Nemačku gde će učestvovati na DBB Superkupu

Objavljeno:

Košarkaši Srbije nastavljaju sa pripremama za predstojeće važne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali i za Evropsko prvenstvo, koje počinje već prvog dana septembra.

Izabranici Svetislava Pešića se posle Ljubljane sele za Nemačku gde će učestvovati na DBB Superkupu, a prvi rival će im biti selekcija Italije sutra od 18.00. Selektor "Orlova" ističe kako su očekivanja velika i da su timu upravo potrebne takve utakmice.

- Ogromna su očekivanja od turnira u Nemačkoj, nismo puno igrali i to će nam biti kao kec na veliku desetku. Baš su nam potrebne te dve utakmice, dolaze u pravo vreme. Italija, Nemačka i Češka, sve su to dobre ekipe. Ova ekipa dugo nije bila zajedno, nismo kao Slovenci koji liče kao na ekipu iz iste ulice, zajedno su svuda i uvek. Nama su potrebne utakmice. Radili smo sjajno i sada treba da se pripremimo za Grčku u Beogradu i za meč protiv Turske u Istanbulu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo - rekao je selektor za sajt Košarkaškog saveza.

Košarkaška reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

U prvom kolu Superkupa igraće još Nemačka i Češka, koja je rival Srbije u grupi na Eurobasketu. Pobednici će u subotu od 18.30 časova igrati finale, dok je meč za treće mesto na programu od 16.00 časova istog dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.