Plakanje od smeha i tuge: Srpski asovi ne ostavljaju ravnodušnim, a ove emotivne momente nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)
Foto: GIF

uvek turbulentno

Plakanje od smeha i tuge: Srpski asovi ne ostavljaju ravnodušnim, a ove emotivne momente nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

Predstavljamo dvadeset najemotivnijih trenutaka u istoriji domaćeg sporta
Objavljeno: 22:27h

Srbija je bez ikakve sumnje uvek bila i ostala sportska zemlja. Narod je lud za njim i svaki uspeh naših predstavnika mu je donosio neopisivu radost.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gotovo svake godine naši momci i devojke nas obraduju pobedama i sjajnim rezultatima, a nacija nikada nije bila škrta i uvek je znala da na pravi način nagradi svoje miljenike.

ZLATNI SRPSKI ORLIĆ: Srbija se nikoga ne plaši! (VIDEO)

Nekada su znali i da nam slome srca, svojom ili tuđom krivicom... Jaka osećanja su neizbežna kada su u pitanju Srbi i njihov odnos prema sportu.

WELCOME TO HELL: Ko je strahovao pred dolazak u Beograd, a ko je lako osvajao Hram? (VIDEO)

Mnogo osećanja je deo cele te velike priče, a mi vam predstavljamo dvadeset najemotivnijih trenutaka u istoriji domaćeg sporta! I tuge i sreće!

20. Osvajanje zlata u odbojci na Olimpijskim igrama

Selekcija SR Jugoslavije je 2000. godine po prvi put osvojila zlatnu olimpijsku medalju.

Troicki opet imao izlive besa zbog sudije: Skakao i vikao na Hrvaticu! (VIDEO)

U finalu je pobeđena Rusija, a nakon poslednjeg poena na meču je nastala eksplozija emocija i euforije. Prisetimo se i onog divnog poena Vanje Grbića kada je jednu loptu, koju su svi već videli u autu, akrobatskim skokom spasio, a zatim uspeo da se vrati u poen sa tribina i potom blokom osvoji poen za našu selekciju.

19. Milorad Čavić i Majkl Felps

Na Igrama 2008. godine u Pekingu se desila velika nepravda - zbog greške kompanije zadužene za merenje vremena, srpski plivač je izgubio od legendarnog Amerikanca, iako je stigao prvi do cilja u finalu na 100 metara delfin.

NOVA ZVERSKA UTAKMICA NIKOLE JOKIĆA: Medžik Džonson video srpsku zver kako razvaljuje Lejkerse! (VIDEO)

Taj momenat je izazvao burnu reakciju naše javnosti i samog Čavića, koji je skoro priznao da ga i dalje boli taj "poraz"...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.