OSTOJA MIJAILOVIĆ POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA! NAGLASIO jednu jako važnu stvar!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

ISKRENO!

OSTOJA MIJAILOVIĆ POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA! NAGLASIO jednu jako važnu stvar!

Prvi čovek crno-belih veruje da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta

Objavljeno: 22:00h

Košarkaški klub Partizan je obradovao navijače, objavio cene sezonskih ulaznica za narednu sezonu. Najjeftinije karte koštaće navijače 13.000 dinara i važiće za mečeve u Evroligi, ABA ligi i domaćem šampionatu.

Tim povodom oglasio se prvi čovek kluba Ostoja Mijailović. Uveren je da će tribine na mečeviima crno-belih biti ispunjene do poslednjeg mesta.

- Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog drustva, a da ima vise publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cene karata za sledeću sezonu i mogu da kazem da smo i te kako vodili racuna o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijiskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cenom koju kada podelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču - rekao je Mijailović za portal Mondo.

1 / 3 Foto: Starsport©

Naglasio je jedno, a to je da neće biti besplatnih karata, odnosno da se ulaznice neće deliti za džabe.

- Iako nam treba puno sredstava ove sezone, morali smo da mislimo na naše najvernije navijače. Jos jednom ću ponoviti, besplatnih karata neće biti ove sezone. Svako ko misli da mu pripada besplatna karta taj, ne poštuje KK Partizan.

Na kraju se zahvalio najvatrenijim navijačima i poručio da veruje da mogu da obore rekord Evrolige po broju prodatih ulaznica.

- Želeo bih da se zahvalim juznoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to - zaključio je Mijailović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.