Tako igra Profesor: Prvi dabl-dabl Nemanje Bjelice u NBA i to na Džordanovom terenu! (VIDEO)

OBIO BIKOVIMA ROGOVE

Tako igra Profesor: Prvi dabl-dabl Nemanje Bjelice u NBA i to na Džordanovom terenu! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je bio impresivan u hali kojom je harao najbolji košarkaš svih vremena, a američki komentatori su bili oduševljeni njime
Objavljeno:

Ameri upravo ste videli "Profesora" na delu i tek ćete da ga vidite. Nemanja Bjelica ostvario je svoj prvi dabl-dabl u NBA karijeri u trijumfu Minesote nad Čikagom. Srpski reprezentativac je briljirao u dresu "vukova" i utakmicu završio sa 17 poena, 11 skokova i sjajni 5 asistencija, a američki komentatori bili su oduševljeni njegovom partijom i nekoliko puta su pričali o tome koliko je dobar i koliko bi tek mogao da bude.

Sjajni Srbin je šutirao 3/3 za dva, 2/6 za tri poena i 5/6 je imao učinak sa linije slobodnih bacanja, a uz to je postigao veoma važne poene na startu produžetka. Nikako ne bi trebalo prevideti ni njegovu sjajnu igru u odbrani pošto je u potpunosti zaustavio do ovog meča najboljeg igrača Bulsa Nikolu Mirotića, kao i Žoakima Nou koji su ukupno dali 7 poena. Nije mogao da izabere bolje mesto na kome će zablistati - na parketu gde je godinama dominirao Majkl Džordan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.