GUDURIĆ PRIČAO O ZVEZDI: Sada je sve jasno - DOLAZI ILI NE?!
Marko Gudurić, Foto: Filip Plavčić

košarkaši srbije na okupu

GUDURIĆ PRIČAO O ZVEZDI: Sada je sve jasno - DOLAZI ILI NE?!

Reprezentacija Srbije se okupila i počela pripreme za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i za Evropsko prvenstvo u septembru.

Objavljeno: 14:03h

Novinare je zanimalo kako on gleda na priče koje su kružile da se ove sezone vraća u Crvenu zvezdu. Miško Ražnatović je to demantovao, a sada se oglasio i Gudurić.

- Danas svi mogu da napišu, ko god ima internet može da napravi profil i da napiše bilo šta i onda ljudi to krenu da dele i to ode u nekom pravcu. Meni je to bilo simpatično, ja volim Zvezdu, svi to znaju, ali tamo sam vezan ugovorom - kazao je Gudurić.

On je potvrdio da ima ugovor sa timom iz Istanbula na još godinu dana i da je plan da u narednoj sezoni bude jedan od nosilaca tima Dimitrisa Itudisa.

1 / 7 Foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Kao što je Miško rekao plan je da imam lidersku ulogu, najviši su ciljevi. Tamo sam i to je to za sad - stavio je tačku na sve priče Gudurić.

Orlove već 13. avgusta očekuje prijateljski meč sa Crnom Gorom u Beogradu, a onda i test utakmica sa Slovenijom, u Ljubljani 17. avgusta. Potom sledi duel sa Italijom (19.8) na Superkupu u Hamburgu, a kroz 48 sati i susret sa boljim iz susreta Nemačka – Češka.

PEŠIĆ OTKRIO ZAŠTO NEMA NIKOLE JOVIĆA I POKUŠEVSKOG! Zbog OVOGA neće igrati za SRBIJU

Evrobasket se održava u Italiji, Češkoj, Gruziji i Nemačkoj. Srbija je u grupu "D", zajedno sa selekcijama domaćina Češke, Izraela, Finske, Poljske i Holandije. Prvi meč Pešićevi izabranici igraju protiv Holanđana.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.