NEKADAŠNJI IGRAČ PARTIZANA OTIŠAO U TURSKU! Tamo je i bivši zvezdaš...
Angola (28) je imao poprilično kratku epizodu u Partizanu, Foto: Starsport©

talentovani 28-godišnjak

NEKADAŠNJI IGRAČ PARTIZANA OTIŠAO U TURSKU! Tamo je i bivši zvezdaš...

Košarkaš je u Grčkoj odigrao samo 20 utakmica, pošto je i zbog srčanih problema morao na neko vreme da se odvoji od terena

Objavljeno: 08:00h

Nekadašnji košarkaš Partizana, Brajan Angola, postao je novi košarkaš Galatasaraja, prenosi "Jurohups". On u Tursku stiže iz Grčke, gde je raskinuo ugovor sa AEK-om iz Atine i odlučio da je Bosfor ovoga puta mnogo bolja destinacija za njega.

Angola (28) je imao poprilično kratku epizodu u Partizanu, posle koje je otišao put Izraela gde je sa odličnim igrama skrenuo pažnju na sebe i zaradio mnogo unosnije ponude. Jedna takva je bila upravo od AEK-a gde je imao prosek od 13,2 poena po meču, četiri koka i 2,8 asistencija po meču.

Oduševiće Grobare: ON JE VEĆ UPALIO MOTORE! Umesto uz meze i piće, dočekao OGROMNO POJAČANJE crno-belih u TERETANI!

Košarkaš je u Grčkoj odigrao samo 20 utakmica, pošto je i zbog srčanih problema morao na neko vreme da se odvoji od terena, što ga je pomelo i verovatno nateralo da potraži novu sredinu.

Galatasaraj je pre Angole doveo već Dilana Enisa, nekadašnjeg košarkaša Zvezde, Rejmara Morgana, Džehajve Flojda, Mahira Agvu, Muhajmina Mustafu i Junusa Sonsirma.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.