JOKIĆ, PA SAD I ON... LEGENDA NE VERUJE: "Dođe mi da iskopam majku i pitam je 'ŠTO ME NISI RODILA MALO KASNIJE!?'"
Nikola Jokić/Čarls Barkli, Foto: AP/EPA/Etienne Laurent

dokle?

JOKIĆ, PA SAD I ON... LEGENDA NE VERUJE: "Dođe mi da iskopam majku i pitam je 'ŠTO ME NISI RODILA MALO KASNIJE!?'"

Barkli je tokom košarkaške karijere od ugovora zaradio 'samo' 40 miliona dolara, što je brojka koju velike NBA zvezde u današnje vreme zarade za jednu sezonu

Objavljeno:

NBA franšize već su na početku leta potrošili nestvarne cifre na ugovore najvećih zvezda.

Da bi zadržali svoje vedete, pojedini su morali da ponude supermaks ugovore, a najunosniji u istoriji pripao je Nikoli Jokiću, dovstrukom uzastopnom MVP-ju lige. "Džoker" je isti potpisao i tako produžio vernost Denver Nagetsima na još pet sezona.

Poslednji u nizu supermaks ugovora potpisao je Bredli Bil kom će Vašington Vizards u narednih pet godina isplatiti 251 milion dolara.

Bredli Bil
Bredli Bilfoto: EPA/Michael Reynolds

Ova brojka, ali i ostale koje su brojne NBA zvezde dobila u prethodnom periodu, šokirala je legendarnog Čarlsa Barklija. On je dao komentar na potpis zvezde "Čarobnjaka".

- Da vam nešto kažem. Volim svoju majku koja je preminula pre nekoliko godina, ali kad god vidim neki od ovih ugovora poželim da odem na groblje, iskopam je i kažem joj: 'Zašto me nisi rodila malo kasnije? Samo nekoliko godina kasnije!' - rekao je Čak Barkli i nasmejao sagovornika, pa nastavio.

- Neka Bog blagoslovi ove momke. Ja sam zaradio više od Bila Rasela, Karima, koji su bolji igrači od mene. Bog ih blagoslovio, dobar je posao uzeti ovakve brojke - poručio je "Ser Čarls".

Barkli je tokom košarkaške karijere od ugovora zaradio 'samo' 40 miliona dolara, što je brojka koju velike NBA zvezde u današnje vreme zarade za jednu sezonu.

Mnogo više novca stiglo je od sponzora, a trenutno je Barkli pod ugovorom s TNT-jem gde radi kao analitičar i prima milion i po dolara na godišnjem nivou.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.