VREME JE ZA NOVO POGLAVLJE! Real završio saradnju sa Pablom Lasom (FOTO)
Pablo Laso, Foto: Starsport©

RASTANAK!

VREME JE ZA NOVO POGLAVLJE! Real završio saradnju sa Pablom Lasom (FOTO)

Tim iz Madrida će ispuniti sve finansijske obaveze iz ugovora

Objavljeno:

Madridski Real je saopštio je da se rastao sa trenerom Pablom Lasom, koji je u finišu prošle sezone imao problema sa zdravljem.

Kraljevski klub je naveo da je saradnja sa trofejnim strategom završena „isključivo iz medicinskih razloga“ nakon srčanog udara koji je Laso doživeo tokom plej-ofa prvenstva Španije.

Pedesetčetvorogodišnjem trener se, srećom, stanje brzo stabilizovano i posle jednog dana otpušten je iz bolnice. Njegova rehabilitacija ide po planu, ali je procenjeno da je još rano da se vrati profesionalnim obavezama.

- Nakon srčanog udara koji je naš trener doživeo pre nekoliko nedelja, Real Madrid je obavio nekoliko konsultacija sa doktorima i kardiolozima i svi su izrazili očigledan rizik za njegovo zdravlje koje nosi nastavak trenerskog rada u ovom trenutku - navodi se u saopštenju Reala, koji će ispuniti sve finansijske obaveze iz ugovora koji je Laso imao do leta 2023.

Pablo Laso je na mesto glavnog trenera Reala došao 2011. godine. Tokom 11 godina u "Kraljevskom klubu" Laso je dva puta bio šampion Evrope. Dva puta je proglašen za najboljeg trenera u Evropi, a šest puta je bio šampion Španije sa Realom. Isto toliko puta je osvojio i Kup Kralja.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.