JOVIĆ IGRAO PROTIV PIPENA I O'NILA? Nije čudo što su ih Lejkersi pregazili! (VIDEO)
Skoti Pipen junior (levo) i Šarif O'Nil (desno) debitovali su za Lejkerse, Foto: Profimedia

nba letnja liga

JOVIĆ IGRAO PROTIV PIPENA I O'NILA? Nije čudo što su ih Lejkersi pregazili! (VIDEO)

Koji je više impresionirao?

Objavljeno: 09:58h

Nikola Jović je imao čast da u NBA ligi, doduše njenom Letnjem izdanju, debituje protiv slavnih Los Anđeles Lejkersa, a naspram sebe je imao dva velika imena.

I oni tek treba da se dokažu na najjačoj sceni, ovo im je prilika da dobiju ugovor i napreduju iz razvojne lige, ali njima je još teže jer su očekivanja ogromna kada ste sinovi ovakvih igračkih legendi.

Naime, za Lejkerse su debitovali Šarif O'Nil, sin čuvenog centra Šekila O'Nila, legende Lejkersa pre svega, a sada stručnog komentatora i Skoti Pipen junior, sin Skotija Pipena, prvog saborca Majkla Džordana u nepobedivim Čikago Bulsima devedesetih.

Šarif (22) nije ni približno krupan i snažan kao što je bio njegov otac, ali i on igra ponekad na poziciji centra, doduše, uglavnom krilnog. Za 16 minuta na parketu postigao je šest poena (2-3 iz igre, 2-2 bacanja) i šest skokova, a možda bi debitovao i ranije da ga na koledžu nisu često mučile povrede.

Pipen junior (23) za razliku od svog oca igra klasičnog plejmejkera. a igrao je više od Šarifa, za 24 minuta je postigao 14 poena (3-9 iz igre), uhvatio šest lopti i imao tri asistencije.

Podsetimo, Nikola Jović je na debiju pogodio jednu trojku, baš preko Šarifa, ali je imao i pet promašaja. Majami je na kraju poražen sa ubedljivih 66:100.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.