NAVIJAČKI FANATIZAM ILI NEŠTO DRUGO? Podigao KREDIT, pa donirao novac Crvenoj zvezdi! (FOTO)
Crvena zvezda može da se pohvali ovim navijačem..., Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ljubav nema granica

NAVIJAČKI FANATIZAM ILI NEŠTO DRUGO? Podigao KREDIT, pa donirao novac Crvenoj zvezdi! (FOTO)

KK Crvena zvezda ima vatrenog navijača koji je podigao kredit kako bi finansijski pomogao klubu

Objavljeno: 12:53h

Prošle sezone, jedan korisnik Tvitera sa korisničkim imenom "Dragance22" pohvalio se neverovatnom donacijom Košarkaškom klubu Crvena zvezda. Naime, on je podigao kredit u iznosu od 119.000 dinara i sav novac prosledio je klubu sa Malog Kalemegdana.

Tako je on pred početak prošle sezone na svom Tviter nalogu kada je ozvaničena akcija "Doniraj i dominiraj", gde su crveno-beli pozvali svoje pristalice da daju onoliko novca koliko mogu za nesmetano funkcionisanje kluba, naglasio da nije u najboljoj finansijskoj situaciji , ali da će naći način da pomogne.

- Nisam baš najbolje finansijski stojeći, ali mogu da obećam da ću našoj Zvezdi za sezonu koja dolazi, uplatiti novac u vrednosti od 10 sezonskih ulaznica. Kako? Ni sam ne znam još. Zašto? E, pa zato - napisao je tada Dragan, a koji dan kasnije osvanula je i uplatnica u iznosu od preko 1.000 evra.

Ponovo je "Dragance22" okačio uplatnicu na svoj Tviter nalog, a na kojoj stoji da je na ime donacije na račun Crvene zvezde uplaćeno tačno 50.000 dinara uz proviziju od 500 dinara koju je zadržala platna institucija. Ovoga puta nije jasno da li je ovaj korisnik podigao kredit kako bi dao novac klubu, ali je ostavio poruku o kojoj će se pričati.

- I da igra sa 11 juniora, ja ću navijati za Crvenu zvezdu. Dobro znaj - napisao je "Dragance22" uz tagovan profil Crvene zvezde i profila namenjenog donacijama klubu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.