ŠOK PRIZNANJE NBA LEGENDE: "Molio sam se da Lebron Džejms pokida ligamente!" (VIDEO)
Kendrik Perkins, Foto: Printscreen/YouTube/JJ Redick

ovaj ga pretera

ŠOK PRIZNANJE NBA LEGENDE: "Molio sam se da Lebron Džejms pokida ligamente!" (VIDEO)

Ali nije kao da sam se molio da umre - na kraju se "vadio" Perkins

Objavljeno:

Kendrik Perkins, nekadašnji NBA centar a danas čest gost košarkaških podkesta, priznao je da se u jednom trenutku karijere molio da se Lebron Džejms ozbiljnije povredi.

Džej Džej Redik je u svom podkastu "Old Man And The Three" ugostio Perkinsa.

Tokom razgovora dotakli su se sezone 2007/08 kada su Klivlend Kavalirs sa Lebronom Džejmsom igrali protiv Perkinsovih Boston Seltiksa u drugoj rundi plej-ofa Istočne konferencije.

- Moram nešto da priznam. Igrali smo protiv Klivlenda te 2008. godine i spremali smo se za utakmicu broj sedam, kapiraš? Izgubili smo šesti meč i neću da lažem, čoveče, mnogo sam se plašio što igramo sedmi meč protiv Lebrona Džejmsa i to je bio jedini put da sam se zapravo molio Bogu da mu se nešto dogodi na treningu - rekao je Kendrik Perkins.

Redik je pretpostavio da se samo molio da "Kralj" malo izvrne članak ili dobije stomačni grip, ali Perkinsu to nije bilo dovoljno.

- Sa stomačnim gripom ili izvrnutim člankom bi opet imao šansu da zaigra! Zaista sam se molio da pokida ligamente ili nešto slično. Toliko sam bio zastrašen njim. Čega god se dotakne, taj s*ot pobeđuje. Ali nije kao da sam se molio da umre - na kraju se "vadio" Perkins.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.