OBRADOVIĆ UMEŠAO PRSTE: Sve otkriveno na promociji novog trenera Fenera!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

zanimljivo!

OBRADOVIĆ UMEŠAO PRSTE: Sve otkriveno na promociji novog trenera Fenera!

Trener Partizana posredovao u pregovorima

Objavljeno:

Dosadašnji trener košarkaša CSKA Dimitris Itudis preuzeo je Fenerbahče, a njegovom dolasku značajno je doprineo i aktuelni trener Partizana Željko Obradović.

Obradović je godinama radio upravo u Feneru, pa je tako čelnicima kluba "olakšao" kontakt sa svojim dobrim prijatlejem i bivšim asistentom Dimitrisom Itudisom.

Naime, tokom pres konferencije, na predstavljanju grškog stručnjaka, Maurisio Đeradinii, generalni direktor žuto-crnih iz Istanbula je potvrdio da je Željko pomogao.

Dimitris Itudis
Dimitris Itudisfoto: Profimedia

- Danas, dužnost mi je da poželim dobrodošlicu treneru Itudisu u porodicu Fenerbahčea i da mu poželim sreću, Mislim da je vreme da prepustimo "pozornicu" treneru koji je mlad, kvalifikovan i može da bude značajan za Fener- rekao je on i dodao:

- Da se vratim na trenera Itudisa, ne moram da objašnjavam ko je on, šta je uradio. Poznajem ga nekoliko godina. Imamo zajedničkog prijatelja, Željka Obradovića. On je delom pomogao da se uspostavi kontakt. Itudis je radio veliki posao u CSKA. Nije slučajnost da je osvojio toliko toga. Ali, mislim da je impresivno i šta je uradio u svojoj jedinoj sezoni u Turskoj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.