LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nek mi oprosti Čović, ali ovaj meč će se pamtiti samo jer je Zvezda PRESTIGLA Partizan
Nebojša Čović, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

pravo u metu!

LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nek mi oprosti Čović, ali ovaj meč će se pamtiti samo jer je Zvezda PRESTIGLA Partizan

Proslavljeni stručnjak i nekadašnji trener crveno-belih nije oduševljen predstavom tima sa Malog Kalemegdana

Objavljeno: 08:53h

Bivši trener Crvene zvezde Vlade Đurović komentarisao je za Arenasport titulu crveno-belih i sam meč sa FMP-om rekavši da nije baš zadovoljan kvalitetom košarke, ali je čestitao trofej timu sa Malog Kalemegdana.

- Čestitke Crvenoj zvezdi na trostrukoj tituli. Ali, moraću da budem malo oštar. Možda će moj drug Čović da se naljuti na mene, ali da sam bio kod kuće, već posle prve četvrtine bih ugasio televizor i otišao da šetam. Bila je slaba utakmica, kada se uporedi utakmica Real-Barselona i ova, to nema veze jedno sa drugim.

Objasnio je Đurović svoj stav, ali je još jednom pohvalio tim Zvezde.

- Preterana nervoza, ne znam zašto, u obe ekipe. A atmosfera fantastična, došli su navijači da pozdrave trostruke šampione koji su ove sezone osvojili sve. Moglo je teoretski i Evropu da osvoje umesto Efesa, ali to je bilo teško. Jasno je da se nekim igračima nije igralo, na primer Davidovcu, a Laziću se igralo iako je bio nervozan. Simonović, najstariji igrač, od bekova nijednu loptu nije primio za 20 minuta protiv zone FMP-a, a igrali su i Ivanović i Marković, to mi nije jasno.

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Starsport©

On je još jednom rekao da nije prezadovoljan prikazanim u Železniku, te da neće meč biti upamćen po igri, već po tome što je Zvezda prestigla Partizan po broju titula.

- Ako pogledate rezultat na poluvremenu, pomislili biste da je bila uzbudljiva utakmica, dueli, 'banane', trojke, ali stvarno ništa od toga. Jedna utakmica koja će se brzo zaboraviti. Ostaće upamćeno da je Zvezda prestigla Partizan po broju titula - konstatovao je Đurović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.