OSVETA 10 GODINA KASNIJE: As Bostona zažalio zbog nepromišljene poruke koju je napisao kao klinac! (VIDEO)
Džejson Tejtum i Endrju Vigins, Foto: Profimedia

Tvit koji nije dobro ostario

OSVETA 10 GODINA KASNIJE: As Bostona zažalio zbog nepromišljene poruke koju je napisao kao klinac! (VIDEO)

Kanađanin (27) je tokom čitave serije posebno inspirisan baš zvog Tejtuma

Objavljeno: 08:34h

Džejson Tejtum je najzaslužniji što se Boston vratio u veliko NBA finale i što se tamo Seltiksi bore za titulu sa iskusnijim Voriorsima, alijedan detalj star 10 godina može skupo da košta njega i njegov tim.

Golden Stejt je preokrenuo rezultat u seriji posle 1:2, a sinoć je pred svojim navijačima dobio petu utakmicu i došao prvi do "meč lopte". Najveće zasluge idu Endrjuu Viginsu koji je odigrao mestralno, što je bilo od posebnog značaja imajući u vidu slabu partiju Stefa Karija.

A Kanađanin (27) je tokom čitave serije posebno inspirisan baš zvog Tejtuma. Naime, daleke 2012. Vigins je na draftu izabran kao prvi pik ispred Džabarija Parkera, a tada 14-godišnji Tejtum se nije slagao sa takvim izborom.

Američki mediji su "iskopali" njegov tvit koji jasno poručuje:

- Džabari Parker je bolji od Endrjua Viginsa.

Viginsa su izabrali Klivlend Kavalirsi, dok je Parker otišao u Milvoki Bakse. Vigins je brzo poslat u Minesotu u okviru ugovora sa Kevinom Lavom, gde je polako počeo svoju karijeru pre nego što je pronašao novi život nakon što je trejdovan u Golden Stejt – što je kulminiralo ovom impresivnom partijom u petoj utakmici finala.

Krilni centar "Ratnika" je igrao snažnu odbranu na Tejtumu a u napadu bio nezaustavljiv. I dao je do znanja šta misli o "proceni" rivala, naročito posle jakog zakucavanja kada mu se uneo u lice.

Jedna stvar koja se može reći za Viginsa: Imao je kontinuitet. Dok je on igrao za samo dva tima u svojoj karijeri, Parker se mučio da se skrasi. U karijeri je igrao za osam timova i tri puta je trejdovan sredinom sezone. Njegova poslednja ekipa bili su upravo Seltiksi 2021. pre nego što su odustali. Pošteno je reći da Tejtumov tvit nije dobro ostario.

Hoće li as Seltiksa odgovoriti u noći između srede i četvrtka kada će Boston morati da odbrani domaći teren da bi izborio "majstoricu"?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.