KLJUČA NA ISTOKU: Boston i Majami opet u egalu, Tejtum blistao, Batler nevidljiv! (VIDEO)
Grent Vilijams (desno) i saigrači iz Bostona, Foto: EPA/CJ Gunther

nba plej-of

KLJUČA NA ISTOKU: Boston i Majami opet u egalu, Tejtum blistao, Batler nevidljiv! (VIDEO)

Seltiksi su u četvrtom meču bili siloviti za pobedu od 102:82 i izjednačenje u seriji na 2:2

Objavljeno: 07:35h

Za razliku od finala Zapadne Konferencije, gde je Golden Stejt na pobedu od "čišćenja" Dalasa, Boston i Majami su posle četiri meča na Istoku najavili da će borba biti krajnje neizvesna.

Seltiksi su u četvrtom meču bili siloviti za pobedu od 102:82 i izjednačenje u seriji na 2:2 - najviše zahvaljujući moćnom početku utakmice.

Domaći tim je poveo sa 26:4 i utakmica je bila praktično gotova u prvoj deonici, gde smo videli neverovatne promašaje Majamija koji nije uspeo da pogodio 15 od svojih 16 šuteva.

Boston je imao +27 u drugoj deonici, zatim i +32 u trećoj, a sve to bez najboljeg defanzivca lige Markusa Smarta koji je imao uganuće desnog zgloba i nije ulazio u igru.

S druge strane, Džimi Batler je bio spreman u redovima Majamija, ali kao da nije. Imao je samo šest poena za 28 minuta.

Viktor Oladipo je sa 23 poena bio najefikasniji u redovima poraženog tima, uz napomenu da je prva petorka Hita bila katastrofalna. Pomenuti Batler je imao šest poena, Bem Adebajo je ubacio devet, Louri samo tri, dok su Strus i Pi-Džej Taker ostali bez poena. Robinson sa 14 i Martin sa 12 su jedini još bili dvocifreni.

Džejson Tejtum je bio igrač utakmice sa 31 poenom i osam skokova za Seltikse, Pričard je dodao 14, Derik Vajt je dodao 13, Braun i Vilijams su imali po 12, dok je Al Horford prednjačio kada su u pitanju skokovi. Zabeležio ih je 13, pored pet ubačenih poena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.