SIMONOVIĆ RAZBIO CEDEVITU!  Zvezda usred Zagreba pokazala ko je gazda na Jadranu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

aba liga, 15. kolo

SIMONOVIĆ RAZBIO CEDEVITU! Zvezda usred Zagreba pokazala ko je gazda na Jadranu! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati "lajv-blog"
Objavljeno: 23:19h

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa dominacijom u ABA ligi, a njihova najnovija žrtva bila je Cedevita koja je na svom parketu poražena rezultatom 95:91.

Marko Simonović je ponovo bio nadrealan i pogodio je 27 poena...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crveno-beli su tako ostvarili i 15. pobedu iz isto toliko mečeva, dok su Zagrepčani zabeležili peti poraz i zauzimaju treće mesto na tabeli.

Na samom početku utakmice domaća ekipa je prikazala sjajnu odbranu i protivniku je dozvolila da ubaci samo 13 poena.

foto: Fonet

U nastavku se bude izabranici Dejana Radonjića i preko Simonovića i Dženkinsa stižu prednost, da bi se potom odigrao i potpuni preokret u drugom poluvremenu.

Delovalo je da Zvezda ima meč u rukama, ali njena dvocifrena prednost se brzo istopila zahvaljujući raspoloženim šuterima Cedevite.

U poslednjoj deonici razgoropadio se Džon Šurna, ali je na njegove trojke odgovara Simonović istom merom, dok je sjajni Dženkins beležio relativno lake poene.

Ipak, Cedevita se ponovo vraća, prilazi na zaostatak od dva poena, ali to je bio i poslednji trzaj domaćih pošto je siguran u penal završnici bio pomenuti Simonović, pa je konačan rezultat bio 95:91.

Najefikasniji kod crveno-belih bio je Marko Simonović sa 27 poena, 20 je dodao Kuzmić, a Dženkins je postigao 16. Dvocifreni su bili i Dangubić sa 13 poena i Stefan Jović sa 10 poena i sedam asistencija.

U redovima Cedevite briljirali su Boatrajt sa 30 poena i pet asistencija, Šurna je dodao 16, a dvocifreni su bili i Džejms sa 11, odnosno Bilan sa 12 poena.

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati "lajv-blog"!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.