POL I BUKER OČITALI LEKCIJU KOKOŠKOVU I DONČIĆU - 2:0: Majami opet lagano protiv File bez Embida! (VIDEO)
Krauder i Buker slave pobedu Finiksa, Foto: Profimedia

nba plej-of

POL I BUKER OČITALI LEKCIJU KOKOŠKOVU I DONČIĆU - 2:0: Majami opet lagano protiv File bez Embida! (VIDEO)

Najimpresivnija je bila statistika "Sunaca": 64% šut iz igre (70% za dva, 52% za tri)

Objavljeno: 07:23h

Nakon što su Memfis i Boston izjednačili na 1-1 u svojim polufinalnim serijama NBA plej-ofa protiv Golden Stejta, odnosno Milvokija, sinoć je to ipak izostalo.

Finiks i Majami su dobili i drugu utakmice na svom terenu i imaju po 2-0.

Sansi, aktuelni šampioni Zapada, dobili su 11. uzastopni meč protiv Dalasa čiji je pomoćni trener Igor Kokoškov koji se nije proslavio kao prethodnik Montija Vilijamsa u Arizoni -129:109. Iako to rezultat ne pokazuje, bilo je neizvesno sce do poslednje četvrtine, za koju su igrači Finiksa stvarno pravi specijalisti.

Kapiten Devin Buker trojkama (30 poena) i veteran Kris Pol svojim čuvenim šutevima sa "POLodistance" (28 poena) potpuno su razbili Meverikse u poslednjoj deonici. Krauder je dodao 15 poena (sve u prvom poluvremenu), a Bridžis (11 poena) opet briljirao u odbrani.

Ali, najimpresivnija je bila statistika "Sunaca": 64% šut iz igre (70% za dva, 52% za tri). U poslednjoj deonici bio je čak 84.2%.

Luka Dončić je kod Mevsa imao 35 poena, ali i čak 7 izgubljenih lopti. U poenima ga je pratio Bulok sa 16 i Dinvidie sa 11. Boban Marjanović nije ulazio u igru. Serija se sad seli u Teksas.

Majami je opet bio uverljiv protiv Filadelfije koja nije ista ekipa bez Žoela Embida koji se oseća bolje, ali nije bio spreman za sinoćnu utakmicu - 119:103.

Adebajo je ubacio 23 poena, Batler 22 uz 12 asistencija, Oladipo 19, a najbolji šesti igrač lige, Tajler Hiro, 18.

Kod 76ersa je sjajan bio Meksi sa 34 poena, Heris je ubacio 21, a Harden 20.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.