IDEMOOO: NEMA PREDAJE - BOGDAN DRŽAO ČAS! Veliki doprinos, jedan od NAJZASLUŽNIJIH za povratak u seriju! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

NBA LIGA

IDEMOOO: NEMA PREDAJE - BOGDAN DRŽAO ČAS! Veliki doprinos, jedan od NAJZASLUŽNIJIH za povratak u seriju! (VIDEO)

Odlična partija našeg Bogdana Bogdanovića koji je bio jedan od glavnih protagonista pobede Atlante nad Majamijem.

Objavljeno:

Delovalo je da će Majami doći do 3:0 u seriji, međutim u poslednjih deset sekundi do kraja meča, Bogdan Bogdanović hvata loptu pod svojim košem i omogućava Treju Jangu da 5,5 sekundi da odlučujući pogodak za 111:110.

Plejmejker i najbolji igrač "jastrebova" iskoristio je prostor i pogodio težak flouter za veliko slavlje domaćina.

Atlanta je tako kompletirala veliki preokret jer je na manje od tri minuta pre kraja treće deonice imala čak 16 poena zaostatka (68:84).

Ipak, tada je na scenu stupio i Bogdanović, koji je pogodio nekoliko važnih šuteva, posebno su značajne tri trojke u četvrtoj četvrtini, kada je rezultatski potpuno vratio svoj tim. Ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je Jang na već opisan način pogodio za pobedu.

Srpski reprezentativac je na parketu proveo skoro 32 minuta i za to vreme postigao 18 poena (7/17 iz igre, 4/9 trojke), uz osam skokova, šest asistencija, dve ukradene i po jednu blokadu i izgubljenu loptu

Jang je ponovo bio najefikasniji, a duel je završio sa 24 poena, četiri uhvaćene lopte i osam uspešnih dodavanja.

Na drugoj strani, najbolji je bio Tajler Hiro takođe sa 24 poena, četiri manje dodao je Džimi Batler, kojem je malo nedostajalo da kompletira tripl-dabl (10 skokova i osam asistencija).

Hoksi su nakon dva uvodna poraza u gostima smanjili na 2:1 i imaju priliku da izjednače u noći između nedelje i ponedeljka po srednjoevropskom vremenu, takođe pred svojom publikom.

U ostalim utakmicama Milvoki je deklasirao Čikago 111:81 i poveo 2:1, a isti rezultat je i u okršaju Finiksa i Nju Orleansa, nakon što su Sansi vratili "brejk" – 114:111.

Espreso/RTS


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.