BRUTALNI EMBID SASUO 33 POENA! Jokićev najveći rival uz zvuk sirene presudio Torontu! (VIDEO)
Džoel Embid, Foto: Profimedia

KAKVA PARTIJA!

BRUTALNI EMBID SASUO 33 POENA! Jokićev najveći rival uz zvuk sirene presudio Torontu! (VIDEO)

MVP kandidat doneo novu pobedu Filadelfiji protiv Toronto Reptorsa

Objavljeno: 07:30h

Košarkaši Filadelfije su na korak od plasmana u polufinale Istočne Konferencije NBA lige, jer su posle produžetka savladali Toronto rezultatom 104:101 i tako poveli sa 3:0 u seriji.

Heroj trijumfa je MVP kandidat Džoel Embid koji je pogodio trojku uz zvuk sirene za konačan rezultat, dok je meč završio sa 33 poena i 13 skokova.

Embid u ovoj seriji beleži 27,7 poena i 13 skokova po meču, a u ovom trećem pomenuti košarkaš je mogao da bude junak i posle regularnog dela. Međutim, lopta posle njegovog šuta tada nije prošla kroz obruč.

Toronto je u drugoj deonici imao čak 17 poena viška, držao je kontrolu utakmice i bio je na korak da vrati neizvesnost u ovu seriju, ali svi su uzgledi da će Siksersi dalje gde čekaju boljeg iz dvomeča Majami - Atlanta (2:0).

Tajris Maksi i Džejms Harden su imali po 19 poena, s tim što je Bradonja zabeležio i 10 asistencija i šest skokova. Tobajas Haris je takođe ostvario dabl-dabl učinak sa 11 poena i 12 skokova. S druge tsrane, u redovima Toronta su se istakli Anuobi sa 26, Trent sa 24 i Ačiuva sa 20 ubačenih poena.

Čikago je izjednačio protiv Milvokija na 1:1 u seriji, pošto su u drugom meču slavili rezultatom 114:110.

Demar Derozan je bio nezaustavljiv sa 41 poenom, a postigao je i one ključne za kraj - pri rezultatu 112:109 na nekih 20-ak sekundi do kraja meča.

Nikola Vučević je sa 24 poena i 13 skokova takođe bio sjajan, dok je Zak Lavin ubacio 20. Patriuk Vilijams je dodao 10 poena i devet skokova, dok je Aleks Karuso imao devet poena i 10 asistencija.

Nikola Vučević
Nikola Vučevićfoto: Profimedia

Janis Andetokumbo je iza sebe imao monstruoznu partiju sa 33 poena, 18 skokova i devet asistencija, a pratio ga je Bruk Lopez sa 25. Midlton je imao 18, Holidej 15, a Metjuz 11.

Vredi pomenuti i to da je Boston dobio Bruklin sa 114:107 i sada imaju 2:0 u seriji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.